Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dobranos! Spokojnej nocki :-)ja zmierzam do spania...
Losek gratuluję dziewczynki!!
dobrej nocki dziewczynki![]()
Spoko, doleciałam....Za długo siedze przed kompem i zapomniałam że mi sie chciało sikać
Pochwalę się moim nowym zakupem....
Jesienny płaszczyk na brzuszek, różowa krata M (762377820) - Aukcje internetowe Allegro
Niby jesienny, ale jak się grubo pod niego ubiorę to do lutego wytrzymam hehe
Losek ogromniaste gratulacje!!HEJ DZIEWCZYNKI :-):-):-)
Mialam dzisiaj wizyte :-):-) wszystko ok i bedzie CÓRECZKA OLIWKA :-):-):-) Na reszcie....... sie dowiedzialam!! :]
Ale sie ciesze,ze w koncu znam plec! NARESZCIE!!![]()
Lady Mocca - widzę że obie wylądowałyśmy z prawdopodobieństwem dziewczynkowym - tylko ja ide w czwartek na połówkowe jeszcze raz do innego specjalisty wiec pewnie bede wiedziała już na pewno.ja też już po
PRAWDOPODOBNIE dziewczynka - ale oczywiście pleckami całe badanie była do nas odwrócona, więc serduszko było widać średnio i buzię kiepsko - za 2 tyg popatrzymy jeszcze razale dzidzia jest 100% zdrowa!
HEJ DZIEWCZYNKI :-):-):-)
Mialam dzisiaj wizyte :-):-) wszystko ok i bedzie CÓRECZKA OLIWKA :-):-):-) Na reszcie....... sie dowiedzialam!! :]
![]()
Od jakiegoś czasu podglądam was co piszecie itp.
Ja mam termin na 20 lutego 2010 bardzo się z tego faktu cieszę,
Chętnie dołączyłam bym do waszej paczki czy mogę ?
Jestem w 5 miesiącu a jeszcze nie wiem czy bedziemy mieli chłopca czy dziewczynkę.
Mąż oczywiście chce chłopca, ja wolałabym dziewczynke![]()
Serdecznie pozdrawiam
Monika
ja też już po
PRAWDOPODOBNIE dziewczynka - ale oczywiście pleckami całe badanie była do nas odwrócona, więc serduszko było widać średnio i buzię kiepsko - za 2 tyg popatrzymy jeszcze razale dzidzia jest 100% zdrowa!
a przyłączaj się, przyłączaj... jeśli tylko się nie fochasz, jesteś w stanie znieść fakt, że czasem nie zauważymy co piszesz, zaśmrodzimy atmosferę, napiszemy k*** lub pojeb*** albo opiszemy części ciała, lub po prostu mamy głupawkę to.... jak najbardziej się nadajesz i witamy Cię bardzo serdecznie
to trzymamy kciuki za dziewczynkę, tutaj jak zauważyłaś wszelkie Lodówki trzymają się razem a nie z mężami![]()
czy wszystkie juz spicie?????
ja wlasnie wrocilam z pracy a tu nikogo nie ma :-(
LadyMocca no to gratulujemy z Adasiem córuni (tej prawdopodobnej hehe)! To cudownie! Imię już wybrane?
Witam
trzymajcie kciuki żebym pawia nie puściła na pielęgniarę :-) bo idę pić tą obrzydliwie slodka glukozę i spuścić trochę krwi
miłego dzionka
Warto zapytać. Powodzonka!