• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek główny

reklama
Dziękuję bardzo, bardzo.
Cieszę się bardzo, że to dziewczynka, niby było mi wszystko jedno, ale tak naprawdę nie planuję więcej dzieci i nigdy nie przekonałabym się jak to jest mieć córeczkę.
A mój synek też ciągle powtarza że będzie miał siostrzyczkę i nie dało się go przekonać że może być chłopczyk (ale to przez moją przyjaciółkę, początkowo synek mówił że będzie miał braciszka i po usg w 13 tyg. okazało się że chyba dziewczynka to moja przyjaciółka powiedziała do mojego synka: "nie chcij brata - bracia zabierają zabawki, chcij siostrę" i on od tej pory chciał tylko siostrę)

...to co nam teraz wyczarujesz???? no nutelle tez sobie lyzeczka zjadlam ale doszlam do wniosku ze nie mam na to dzisiaj smaka a zazwyczaj to bym lyzkami jadla ale masz racje ze zopa po tym roznie...ale moze chinskie dzis zjem ale grom wiec o mi sie chce....grrrr
Cholera magiczny pyłek mi się skończył do czarowania i różdżkę pasuje wymienić, chyba się przepaliła:-p

Dziękuję bardzo, bardzo.
Cieszę się bardzo, że to dziewczynka, niby było mi wszystko jedno, ale tak naprawdę nie planuję więcej dzieci i nigdy nie przekonałabym się jak to jest mieć córeczkę.
A mój synek też ciągle powtarza że będzie miał siostrzyczkę i nie dało się go przekonać że może być chłopczyk (ale to przez moją przyjaciółkę, początkowo synek mówił że będzie miała braciszka i po usg w 13 tyg. okazało się że chyba dziewczynka to moja przyjaciółka powiedziała do mojego synka: "nie chcij brata - bracia zabierają zabawki, chcij siostrę" i on od tej pory chciał tylko siostrę)
To Ci wykrakała:-D Ale fajnie i będziesz stroić małą księżniczkę:-D No i synek ma to co chciał: siostrzyczkę:-D

Dziękuję bardzo, bardzo.
A mój synek też ciągle powtarza że będzie miał siostrzyczkę i nie dało się go przekonać że może być chłopczyk (ale to przez moją przyjaciółkę, początkowo synek mówił że będzie miał braciszka i po usg w 13 tyg. okazało się że chyba dziewczynka to moja przyjaciółka powiedziała do mojego synka: "nie chcij brata - bracia zabierają zabawki, chcij siostrę" i on od tej pory chciał tylko siostrę)

ale slodnki....jeszceze jednego dziecka nie mam a juz bym chciala zobaczyc reakcje malego na drugie dziecko:)))))))))) a miec parke to najlepsze na swiecie:))

GRATULUJE

GGOSIA gratuluje córeczki ja też marze o parce! Mi oprócz moich ulubionych 3 imion (Weronika, Ewelinka, Anastazja) ostatnio z Na Wspólnej spodobała mi się Klementynka - ale mąż powiedział, żebym wybiła to sobie z głowy! WHY - przecież ładne :)

UUUUU bolące zębiska - czy jest coś gorszego ... poród?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry