reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091007/SWIDWIN/772062634
zobaczcie co za debilizm..bo to akurat sie wydarzyło nie daleko mojego miasta,a sprawa odbyłu mnie w mieście..jak dzisiaj przeczytałam gazete to normalnie aż włosy na głowie stają dęba!:no:
Wykastrowac takich idiotów i nigdy nie puszczac do ludzi..:crazy:
Masakra!!!:no::no::no:

A te baby prostytutki to ja nie wiem czy to jakieś kosmitki czy bezmózgowia totalne, bo nikt normalny tak nie myśli:no::no:

Hello :-)

Ale mam dzis super humorek :-) bo wreszcie po prawie tygodniu zaczelo przechodzic choróbsko bo antybiotyk dziala cudownie :-)zaczynam wracac do swiata zywych :-p

Mamo Sowko ja kupilam moj wozek wlasnie w VIKI w Zabrzu. Pamietam ze byl wtedy nawet w pormocji i fotelik do samochodu dodawali gratis :-) ale najbardziej podobala mi sie tam wtedy obsluga, bo mimo ze facet to tak mi doradzil jak malo kto, znal sie chlop na rzeczy :tak:

Rechotku ja mam kilka zamrozonych porcji fasolki wiec wpadnij do mnie kiedy tylko znajdziesz czas a żarełko czeka ;-)

Widze, z ebyl dzisiaj temat Nutelli. Wiec Wy sie poslinilyscie tylko na klawiature a ja zaraz podniose swoje szlachetne dupsko i wyciagne sobie caly mega sloik Nutelli z szafki i zjem :-p dobrze, ze kupilam jakis czas temu :tak::-p

reklama
Do góry