Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Widze że więcej nas w poniedziałek ma wizytę, ja też dlatego dzisiaj robiłam krzywą a wyniki mam w piatek do odbioru
a i tak jestem na biezaco bo te filmy sa juz jak "Moda na sukces". Nie ogladasz przez rok a i tak akcja nadal stoi w miejscu 

A czeka mnie po 26 pazdziernika bo wtedy mam wizyte a ostatnio lekarz mowil, ze na nastepnej wizycie mi zleci, ble!
Wyciagnelam so bie sloik bosssskiej czekoladki i moczylam w niej bananka
a moj maz sie smial ze niedobrze mu na sam widok 
Cześć laseczki!!
Dziękuję za wsparcie. Jestem po usg - to było jak się okazało usg2d, ale takie fajne - ja sobie leżałam i oglądałam na takim duzym telewizorku dziecko, a lekarz na monitorze. Wszystko jest ok, no i potwierdził że będzie dziewczynka (super - czytałam że za dużo u nas chłopców, więc podsyłam dziewczynkę, a i u mnie w domku 2 sisiorki, więc teraz dla równowagi kobitka). Nie wiem jeszcze jakie imię wybrać. Mnie się podoba Ania, Emilka i Maja, a zobaczę co tam mąż wymyśli.
Mamo Sowko ja kupilam moj wozek wlasnie w VIKI w Zabrzu. Pamietam ze byl wtedy nawet w pormocji i fotelik do samochodu dodawali gratis :-) ale najbardziej podobala mi sie tam wtedy obsluga, bo mimo ze facet to tak mi doradzil jak malo kto, znal sie chlop na rzeczy![]()
nie mam w domu, ale jakąś czekoladę sobie wszamię, a jutro może do sklepu po Nutellę się wybiorę, żeby mieć w zapasie
a przed chwilą zjadłam brzoskwinie z puszki (takiej duuuuuuuuuuuużej
)
więcej się z Babci uśmialiśmy jak zaczęła tak mówić i pomyśleliśmy sobie z Mężusiem, że jakby Dziadek był tam na miejscu to chyba by oberwał
Mama Sówka:)[FONT=Tahoma pisze:
P.S. Babcia już w domu i czuje się dobrze:-) a jak jej powiedzialiśmy, że Dziadek przewrócił się na rowerze jak jechał po grzyby i jest w szpitalu to zaczęła: "tak grzybów mu się zachciało, on sam jest jak stary grzyb, tylko kłopotu narobił, mógł iść sobie kupić, a nie zachciało mu sie do lasu!!!" hehhe masakrawięcej się z Babci uśmialiśmy jak zaczęła tak mówić i pomyśleliśmy sobie z Mężusiem, że jakby Dziadek był tam na miejscu to chyba by oberwał
[/FONT]

W w dużym laboratorium to pewnie wyniki są tego samego dnia ale mi nie chciało sie jechać do miasta więc poszłam do mojego wiejskiego ośrodka zdrowia. Oni nie robią analizy na miejscu tylko zawożą próbki do laboratorium dlatego na wyniki musze czekać dwa dni ale mi się nie spieszy bo i tak wizytę mam dopiero w poniedziałekTo na te wyniki z krzywej tak długo się czeka, czy na wszystkie wyniki tak długo czekasz?? No w sumie 2 dni to nie tak długo. Bo ja się nastawiam, ze dzisiaj zrobię i dzisiaj będę miała wyniki - morfologię tak mam.