• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek główny

reklama
Dziendobry ale mnie rura znow pali!!!!!!!!!!!
WIEM CO TO ZNACZY MNIE PO MLEKU BO CHORA JESTEM TOTALNIE MNIE ROZLOZYLO PIJE MLEKO Z MIDEM STERALAM SIE NIE JESC TABL,. ALE JUZ NIE DAJE RADE . WIDZE ZE ZMIENILAS NAPIS OLUSIOWI -TERAZ JEST LEPIEJ WIDOCZNY , NO I 21TYDZ KONGRATULEJSZYNB

No taka mam zgage a w zyciu nie mialam...juz sobie rady nie daje a przeciez tlusto nie jjem bo nie lubie..?????

A no zmienila bo doszlam do wniosku ze jakbym nie wiedziala co tam pisze to za h** bym sie nie domyslila hahaha

ale czemu mi sie to podkreslilo?????grrrrrr

dzieki
rechotku a ty jek sie juz czujesz bo ostatnio nie najepiej z toba bylo , ale widze ze chyba juz lepiej bo humorek dopisuje - brakowalo mi tego
gibaga tak sie szfendalam tu i tam . No i foch przeszedl hihi

no u mnie lepiej ale najciekawiej nie było....czułam się strasznie...wracam do siebie....mam nadzieje że jakoś to bedzie do porodu bo jak maja co miesiąć być jakieś nowe rewelacje to ja się z tego klubu wypisuje

Chathamka Żadnego więcej fochania, bo na fochanie to ja mam dziś wyłączność :P Hi hi hi

Opowiadaj co tam u Ciebie nowego laska :)

Kasienko w fochaniu to ja spec jestem...maz ma anielska cierpliwosc...a ajk piesem rzucam...matko jak w miesnym sklepie normalnie...Masmuska mi powiedziala ze jak kiedys jej wnuk do Polski przyleci i bedzie juz gadac a i miesem rzuci tak kurdupel(bo sie od mamusi teraz nauczy) to mnie powiesi a sama sie ze wstydu spali haha chyba trza przystopowac ale jak tu sobie nie ulzyc jak mnie wszystko wkurza????:(

siuniab-tu bede polemizowac - bo ja tez jestem wsciekla na swojego trutnia - mam juz dosc h....a

A co mu tak ostro pojechalas...hormony buzuja?????u mnie tez...w jednej chwili go kocham i nienawidze(tzn z tym nienawidzeniem to przesadzam ale wkurza mnie i tyle...haha)

siuniab-tu bede polemizowac - bo ja tez jestem wsciekla na swojego trutnia - mam juz dosc h....a

O nie no, wściekanie się na swojego prywatnego trutnia to jest absolutnie dozwolone;-) Surowy zakaz obowiązuje tylko jeżeli chodzi o zajebiste gwiazdy z bb, bo jak wiadomą są najlepsze na świecie i pod żadnym pozorem nie wolno się na nie złościć, gniewać itp

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry