Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziendobry ale mnie rura znow pali!!!!!!!!!!!
WIEM CO TO ZNACZY MNIE PO MLEKU BO CHORA JESTEM TOTALNIE MNIE ROZLOZYLO PIJE MLEKO Z MIDEM STERALAM SIE NIE JESC TABL,. ALE JUZ NIE DAJE RADE . WIDZE ZE ZMIENILAS NAPIS OLUSIOWI -TERAZ JEST LEPIEJ WIDOCZNY , NO I 21TYDZ KONGRATULEJSZYNB
No taka mam zgage a w zyciu nie mialam...juz sobie rady nie daje a przeciez tlusto nie jjem bo nie lubie..?????
A no zmienila bo doszlam do wniosku ze jakbym nie wiedziala co tam pisze to za h** bym sie nie domyslila hahaha
ale czemu mi sie to podkreslilo?????grrrrrr
dzieki
rechotku a ty jek sie juz czujesz bo ostatnio nie najepiej z toba bylo , ale widze ze chyba juz lepiej bo humorek dopisuje - brakowalo mi tego
gibaga tak sie szfendalam tu i tam . No i foch przeszedl hihi
siuniab-tu bede polemizowac - bo ja tez jestem wsciekla na swojego trutnia - mam juz dosc h....achathamka żadnego więcej fochania, bo na fochanie to ja mam dziś wyłącznośćhi hi hi
opowiadaj co tam u ciebie nowego laska![]()
Chathamka Żadnego więcej fochania, bo na fochanie to ja mam dziś wyłącznośćHi hi hi
Opowiadaj co tam u Ciebie nowego laska![]()
siuniab-tu bede polemizowac - bo ja tez jestem wsciekla na swojego trutnia - mam juz dosc h....a
siuniab-tu bede polemizowac - bo ja tez jestem wsciekla na swojego trutnia - mam juz dosc h....a