Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trochę mam stresa przed tym usg i sama nie wiem co ze sobą zrobić. Chyba się za prasowanie zabiorę, bo stos czeka na mnie od kilku dni a ja jakoś się zebrać w sobie nie mogę. Mam nadzieję że po powrocie od lekarza uda mi się szybko zdać Wam relację, bo potem do teściów jedziemy i jakbym nie zdążyła to się na pewno odezwę w niedzielę wieczorem albo w poniedziałek.
ja wiem, że to łatwo mówić, ale mnie dziewczyny tez wspierały przed tym usg w czwartek ;-)i ja moje muszę powtórzyć next week żeby popatrzeć na to, co dzidzia zasłoniła tym razem:-) więc luz i nic się nie bój Ale jesteście małpy!
Nie będę gadać sama do siebie, bo się pies na mnie dziwnie patrzy. Idę coś zjeść![]()

Czesc dziewczyny.ja sie wykończe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
od 12 jestem w domu i próbuje nadrobić co napisały moje towarzyski Brzuchatki a moja teściowa cały czas wchodzi do pokoju i coś mi gada albo o coś prosi,,,, wykończe się powtarzam,,,,,,,,,,,,,,,,
mam dość,,, a dopiero są od wtorku, do kiedy,, nie mam pojęciano już mi troszkę lepiej jak się wyżaliłam
przeczytałam wszystkie dzisiejsze posty ale nie wiem co mam odpisać musze chyba sobie notes skombinować koło kompa i notować co do której![]()
poprawię się obiecuję :-)
ja następną wizytę mam 26 października i też mam mieć ze sobą badania glukozy i powiem szczerze że już takie robiłam, nie byłam wtedy w ciąży i ledwo ledwo wytrzymałam żeby pawie nie puścić,,, a teraz to już sama nie wiem jak to będzie ale nie za ciekawie podejrzewam,,,
...
dobra lecę dalej zabawiać teściówkę,,,, :-( załamka,,,, HELP

Ja nic nie wiem na ten temat nikt mi nic nie mówiłDziewczyny, mam jeszcze jedno pytanie... jak to jest u Was ze szczepieniami na swinska grype? Wczoraj dostalam informacje o tym, zebysie stawic na to szczepienie..
Napisazcie co sie u Was mowi na ten temat...
Pozdraiwam goraco..
Aha: U nas dzisaj swieci sloneczko ale zimno jak nie wiem co..

Dziewczyny, mam jeszcze jedno pytanie... jak to jest u Was ze szczepieniami na swinska grype? Wczoraj dostalam informacje o tym, zebysie stawic na to szczepienie..
Napisazcie co sie u Was mowi na ten temat...
Pozdraiwam goraco..
Aha: U nas dzisaj swieci sloneczko ale zimno jak nie wiem co..