Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Haha aż sobie to wyobraziłam :-):-) Może by mi się jeden trochę wyprostował![]()
Jutro jeszcze kurrr muszę tam jechaćmatko boska jak mi się już nie chce....
Nie ciesz się tak, bo we wtorek mam USG i a nóż się okaże, że ten siusiak w 16 tyg był pępowiną !![]()
Kurde tak bym chciała wiedzieć już na 100% co jest między tymi nóżkami małymi
![]()

miłego dnia!!Mój mąż nie lubi skrzydełek, wiec daje do woreczka pokorjona pies z kurczaka, dodaję łyzkę oleju i trochę wody i tez wychodza soczysto chrupkie.Dzień Doberek :-)
A ja już nie śpię - obudziło mnie moje burczenie w brzuszku - boshhhhe jak u głodomora. No i tak sobie leżę i plan w głowie układam na dziś. Chyba zapodam dziś na obiado-kolację
kurczaczka tego co w TV pokazywali z woreczka. Zobaczymy czy to faktycznie takie pyszne... 6 rano a ja o jedzeniu popołudniowym myślę
O wiem o co miałam zapytać - chciałam sobie kupić dobry podkład mejkapowy - czy macie jakieś ulubione?
Dzień dobry dziewczyny ...
Już od rana dostalam zimną miękką pytą po twarzy ... Pamietacie co ostatnio mówiłam o problemach z moją mamuśką ? Dzisiaj przypieczętowała konflikty ostatnich dni przypinając mi na lodówce kartke z poleceniami dotyczącymi sprzątania ...
Załamałam sie ... Nie wiem już co robic ... mówiłam jej w prost że nie daje rady , że twardnieje mi brzuch ciągle ... ledwo oddycham . Widać nic ją to nie obchodzi . Chyba posprzątam a potem zamkne sie w swojej sypialni żeby nie daj boże nie brudzić w jej domu ...
A propos szczepień , ja się nie szczepię . Jakoś tak . Może jestem staromodna i ograniczona , ale boje sie ze akurat ja moge byc tą jedną na milion której dziecku szczepionka zaszkodzi .
Siuniab : juz kiedys pisałam jej list ... przy następnym spotkaniu skwitowała to tym że sie za duzo filmów naoglądałam .
Któraś pytała co kazała zrobić ...
-wyszorować kuchenke razem z piekranikiem
-umyć gary
-wyczyścic blaty
-przebrać produkty zjadliwe i niezjadliwe w lodówce
- umyc i podokurzac podłogi
-poskładac i poprasować wyprane ubrania
-wrzucić kolejne pranie ...( u nas barzo mądrym pomysłem jest to że pralka stoi w piwnicy a pranie suszy sie na strychu ...)
sory ...ale dla mnie to droche za duzo ... zwłaszcza że po 4 osobach ...