Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bosz.... dziewczyny znów to zakrecenie....
Poszłam do sklepu po mleko, po drodze stwierdziłam że kupię jeszcze pieczywo, a wróciłam z pieczywem, bananami i sękaczem... i teraz wracałam się po mleko.....

Oł jeee
Ale najpierw po kasę do ściany płaczu a co zaszalejem sobie, kupię sobie gumę kulkę za 10 gr Bosz.... dziewczyny znów to zakrecenie....
Poszłam do sklepu po mleko, po drodze stwierdziłam że kupię jeszcze pieczywo, a wróciłam z pieczywem, bananami i sękaczem... i teraz wracałam się po mleko.....![]()
Bosz.... dziewczyny znów to zakrecenie....
Poszłam do sklepu po mleko, po drodze stwierdziłam że kupię jeszcze pieczywo, a wróciłam z pieczywem, bananami i sękaczem... i teraz wracałam się po mleko.....
Kurde, dziwna twoja mama, zeby to jeszcze teściowa była. Ale przykro mi musisz być ostra. Skoro masz skurcze i twardniejacy brzuch, a nie przysłowiowego lenia, to nie ma co ryzykować, A mamie ostro powiedziec, że niech się podszkoli. Kiedyś może i kobiety w cizy czy nie w ciązy "szły w pole", tyle ,że kiedyś ile było poronień i nie masz zamiaru się przekonywac o tym. A jak mieszaknie nie posprzątane to nie jest tragedia. i szukajcie czegoś na wynajęcie bo będzie tylko gorzej.
Siuniab : juz kiedys pisałam jej list ... przy następnym spotkaniu skwitowała to tym że sie za duzo filmów naoglądałam .
Któraś pytała co kazała zrobić ...
-wyszorować kuchenke razem z piekranikiem
-umyć gary
-wyczyścic blaty
-przebrać produkty zjadliwe i niezjadliwe w lodówce
- umyc i podokurzac podłogi
-poskładac i poprasować wyprane ubrania
-wrzucić kolejne pranie ...( u nas barzo mądrym pomysłem jest to że pralka stoi w piwnicy a pranie suszy sie na strychu ...)
sory ...ale dla mnie to droche za duzo ... zwłaszcza że po 4 osobach ...
Pysia ... no zrobie ... bo co mi innego zostaje ... tyle że potem Kocur wróci z pracy , obiadu nie bedzie , bo nie zdąże , to samo z koszulami i ciuchami .A on dzisiaj wali trase Opole - Rzeszów ....A potem wszyscy będą miec do mnie pretensje ... Czasem mam ochote do końca ciazy spac ...i nie wiedziec co sie dzieje na świecie .Niech sie wali i pali , a ja bedę spać i śnić że robie wszytsko w swoim tempie , a ludzie są mili i życzliwi ...
Rozmowa z matka ? Bez sensu ... Wysłucha , bez przerywania spokojnie , a potem stwierdzi że mam nie tak poukładane w głowie i na każdy mój argument znajdzie swoje 3 .... to kobieta która uważa siebie i swój tok myslenia za zupelnie bezbłędny . Tą bezbłędność zresztą wypracowała tym że całe zycie radziła sobie sama z małym dzieckiem bez pomocy nikogo ... A ja oczywiście ***** o tym wiem , jestem leniem i zarozumiałą małolatą ...