Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Paulla Ale dobre wiadomości słonko nasze Super, że zdrowa jesteś -to najważniejsze! No i gratuluję córeńki Czyli mamy następną lutową pipunię do kolekcji Jeszcze raz gratuluję Juuuupppiiiiiiiii
Patrycja Weź kochana walnij se fotkę z tymi nowymi włoskami Kurcze przypomniałaś mi, że ja te moje kudły też powinnam podciąć A do pracy nie wracaj, bierz L4 i wal wszystko. Twoje zdrowie i Gabrysia jest najważniejsze!
Gucha Ale mnie rozbawiłaś ha ha ha, a ile Ty masz lat starucho, że takie głupoty piszesz, że pamiętasz te czasy ja byłaś młoda?! To ja chyba jestem już starym grzybem przy Tobie ha ha ha
Aneta Ja słuchałam jakąś jej nową piosenkę "nie mogę Cię zapomnieć" czy jakoś tak... I załamka! Nie podoba mi się w tym nowym stylu. Tzn chodzi mi o muzykę bo wizualnie wygląda suuuper
Gucha Ale mnie rozbawiłaś ha ha ha, a ile Ty masz lat starucho, że takie głupoty piszesz, że pamiętasz te czasy ja byłaś młoda?! To ja chyba jestem już starym grzybem przy Tobie ha ha ha
A no 19 wiosenek mom Ale wiesz teraz to ja mogę sobie o wywijaniu pomarzyć na pewno do wakacji, a później ładnie poprosimy babcię, żeby z jedną noc została z fasolką a my wtedy ruszymy na dirtty dancing... założę się, że po tak długim czasie braku choćby pianki piwa w ustach, po jednym piwie będą mnie zanosić
Jo Kaśka ty jak coś walniesz to berety się chowają normalnie nielegalnie! Ty starym grzybem? Takie to w lesie rosną, które mają po 70 lat, a ty młoda damo co najwyżej możesz siebie porównać do nieskazitelnoślicznomłodej księżniczki
Gucha- to Ty faktycznie mlodziutka laseczka jestes!!!! Nie chcąc Cię urazić ja jak mialam 19 lat to nawet nie śnilam o dzieciach!!!! Ale Ty kochana bedziesz młodą mamusią i to jest super!!! Jak skonczysz 30 lat Twoje (pierwsze) dziecko bedzie mialo 11....super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)