Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Heeej
Mam na imię Monika i jestem w 7,2 tyg.
Barrdzo się z tego cieszę !!!!!!!!!!!!!!![]()
Termin mam na ok. 17 lutego
Ja byłam u ginekologa w 5 tyg. i wykrył ale tylko pęcherzyk.
Mam pytanie wynikające z mojej niewiedzy
Mam prawą strone wzgórka łonowego wieksza od lewej czy to narmalne czy cos mi dolega?
hej dziewczyny mam takie pytanie wiem ze mam juz sa soba 2 ale juz mi umknelo wszystko z mojej glowkiczy we wczesnej ciazy moze mi sie napinac brzuch czy to normalne bo mam tak strasznie napiety ze nieidzie wytrzymac czy wszystko jest ze mna oki???????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dzien dobryco tu taka cisza!!!! lato przyszło i wszystkie sie lenią czy jak....
Ja nie pisałam ale bylam u gina z dzidzia wszystko ok nastepna wizyte mam wyznaczoną na 21 lipca wiec bedziemy podglądac kruszynke:-)
dzis u nas gorąco mam tylko nadzije ze nie bedzie duszno jak wczoraj...
dziewczyny odpowiedzcie mi co sadzicie o piciu kawy bo ja mam dylemat, w ciązy z corka nie piłam kawy ale tez nie miałam zadnych obowiazkow i moglam lezec cały dzien teraz musze wstawac o 7 i caly dzien na nogach a o 11 juz jestem strasznie spiąca ,wiec pomagam sobie kawa z 1płaskiej łyzeczki co myslicie czy to moze zaszkodzic?
Zycze wszystkim miłego słonecznego i spokojnego dnia oraz udanego weekendu![]()
ggosia ale obiecaj ze jak cos sie bedzie działo to pojdziesz??Z tego co słyszałam w szpitalu, krwawienia są czesto przyczyną odklejajacego sie łozyska, a to trzeba przelezec, albo tego ze dzidzia sie zagnieżdża, takze trzeba bardzo uwazac na siebie
![]()
A tak to bym podsłuchała serduszko i była spokojniejsza...