Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
majsii -dawaj za marzenia nie karza - co tak skromnieahahahhahahaha:-d
:-d
Jakie wy macie pomysły :-d ja chce tylko ładnego pokoiku po porodzie i miłą położną
![]()
Ja odebrałam dzisiaj wynik glukozy i jest chyba za wysokipodany jest w mmol/l a nie w mg czy któraś z was też tak miała? Ja mam 9.100 mmol/l
Ja właśnie wruciłam z usg i potwierdziło się że jest zdrowa duża dziewucha, waży 709gram a termin przesunął się na 29 styczeń ale lekarz kazał sie tym nie sugerować
o 18 mam wizytę u mojego lekarza prowadzącego więc wtedy sie dowiem co z tą moją glukozą
Ja zrobiłam sobie dzisiaj zwykłe usg bo 3d kosztuje u tego doktora prawie 300zł a zwykłe 140zł więc wolę tą kasę przeznaczyć na co innego
Sopot to fajne miasto ja mieszkam jakieś 35 km od Sopotu

Dzieeeewczyny ... zostane hipochondryczką !!!
Normalnie doktorek cud mi sie trafił ! Przedstawiciel wymarłego gatunku !!!
Otwiera drzwi , dzień dobry , prosze sobie usiąść , a może najpierw zdradzi mi pani swoje imie . Ach , miło mi , pani Agnieszko !!! Ooo gratuluje , to już niedługo rozwiązanie , szkoda tracić czas na chorowanie !Musimy o panią dbac podwójnie . Wszytko tłumaczył , dlaczego nie może przepisać typowych leków ( o każdym z osobna opowiedział) zlecił dodatkowe badania krwi w związku z krwotokami z nosa , a nakoniec otworzył drzwi , dowidzenia , życze pani powodzenia pani Agnieszko , i duuuużo zdrowia , prosze sie jeszcze u mnie pokazać ale już zdrowsza dobrze ?
No normalnie anioł ! Jeszcze młody , przystojny i gustownie ubrany ...
No i dał bioparoxik ...
na wejściu machłaś rzęsiorem i bujnęłaś biodrem widzicie laski zyczenia sie spelniaja lekarz -mlody , przystojny , mily.dzieeeewczyny ... Zostane hipochondryczką !!!
normalnie doktorek cud mi sie trafił ! Przedstawiciel wymarłego gatunku !!!
otwiera drzwi , dzień dobry , prosze sobie usiąść , a może najpierw zdradzi mi pani swoje imie . Ach , miło mi , pani agnieszko !!! Ooo gratuluje , to już niedługo rozwiązanie , szkoda tracić czas na chorowanie !musimy o panią dbac podwójnie . Wszytko tłumaczył , dlaczego nie może przepisać typowych leków ( o każdym z osobna opowiedział) zlecił dodatkowe badania krwi w związku z krwotokami z nosa , a nakoniec otworzył drzwi , dowidzenia , życze pani powodzenia pani agnieszko , i duuuużo zdrowia , prosze sie jeszcze u mnie pokazać ale już zdrowsza dobrze ?
no normalnie anioł ! Jeszcze młody , przystojny i gustownie ubrany ...
no i dał bioparoxik ...
wzięłam te wnioski o komunalne mieszkanie , ale dowedziałm sie ze jest spora lista , a przyznają średnio 2 mieszkania rocznie ... No cóż ... Trzeba złozyć i czekać ...