reklama

Wątek główny

reklama
no nie gadaj... max 60 stron...
Zarządzanie Projektami, Lean Management & Reengineering - czyli to co w pracy robię więc jest lajcik :tak:
A Ty co studiujesz / jaki temat pracy?

super temacik lubię takie, a gdzie pracujesz, co robisz?? a może wyślesz mi swoją prackę żebym mogła ją przerobic coś dodać coś odjąć i oddać jaką swoją??:-D:-D:-D
studiuję socjologię, ale nie taką klasyczną, tylko przedsiębiorstwa i pracy, czyli praktycznie ZZL:tak:licencjat: Motywacja pracowników w wielokulturowym środowisku pracy na przykładzie firmy.... Magisterka: (jeszcze roboczy tytuł, coś tam dodam bardziej "społeczengo") Upadłość firmy na przykładzie...

super temacik lubię takie, a gdzie pracujesz, co robisz?? a może wyślesz mi swoją prackę żebym mogła ją przerobic coś dodać coś odjąć i oddać jaką swoją??:-D:-D:-D
studiuję socjologię, ale nie taką klasyczną, tylko przedsiębiorstwa i pracy, czyli praktycznie ZZL:tak:licencjat: Motywacja pracowników w wielokulturowym środowisku pracy na przykładzie firmy.... Magisterka: (jeszcze roboczy tytuł, coś tam dodam bardziej "społeczengo") Upadłość firmy na przykładzie...

Dell Products Poland, Kierownikuję tu i tam
Prackę wyślę jak antyplagiat mi przejdzie :)

fotki postaram sie dac pozniej bo aparatu nie mam, jutro sciagne program do telefonu i kabel znajdę, to z fona prześlę;-) stres nieeeee może później sie pojawi, przed ołtarzem ihihihi

trzymam za słowo:tak: kurczę mam nadzieję, że jak się wyleżę teraz porządnie to 24 zwlekę się do Przeźmierowa, bo strasznie chciałabym Cię zobaczyć w takiej chwili na żywo:tak:

a jest jakiś oddział w Poznaniu? pokierownikuj tutaj i mnie zatrudnij, poza ciążą to mam same zalety:-D:-D a jesteś teraz na l4 czy nadal pracujesz? ale siedzisz w HR czy coś innego? jejjj ja też chcę!!!

nie HR kotek... W sumie to chyba już wszystko tam robiłam. Zaczynałam w Irlandii jako pracownik produkcji 5 lat temu. Potem jak się dowiedziałam, że w Łodzi otwierają to startowałam na inne stanowiska bo do domku chciałam wracać no i tak szczebelek po szczebelku od lidera i trenera do kierowniczenia:tak:od produkcji po zarządzanie zmianami i projektami
. Nie zamieniłabym tej pracy na żadną inną. Na L4 jestem niestety po straconej ciąży wcześniej.

reklama
no to nieźle...mózgowiec widzę
ja na pierwszym roku studiów miałam poprawkę z informatyki a teraz sama laptopa złożę i naprawię buhahahaha

no to zawsze tak jest przecież.....he he he szkoła ***** ci da lepiej praktycznie sie nauczyć...fajnie masz....ja teraz pracuje w firmie komputerowej, zajmuje się handlem elektronicznym oraz importem elektroniki.......takie tam sraty taty

szukałam czegoś nowego bo za mało kaski ale teraz to już po kaczoku.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry