reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

no to zawsze tak jest przecież.....he he he szkoła ***** ci da lepiej praktycznie sie nauczyć...fajnie masz....ja teraz pracuje w firmie komputerowej, zajmuje się handlem elektronicznym oraz importem elektroniki.......takie tam sraty taty

szukałam czegoś nowego bo za mało kaski ale teraz to już po kaczoku.....

no to też masz niezłą pracę. Masz rację - najwięcej się w pracy nauczyłam i dzięki temu mi łatwiej na studiach było zrozumieć to i owo chociaż rachunkowość to poracha:szok:

reklama
nie HR kotek... W sumie to chyba już wszystko tam robiłam. Zaczynałam w Irlandii jako pracownik produkcji 5 lat temu. Potem jak się dowiedziałam, że w Łodzi otwierają to startowałam na inne stanowiska bo do domku chciałam wracać no i tak szczebelek po szczebelku od lidera i trenera do kierowniczenia:tak:od produkcji po zarządzanie zmianami i projektami. Nie zamieniłabym tej pracy na żadną inną. Na L4 jestem niestety po straconej ciąży wcześniej.

przykro mi rybko z powodu wcześniejszej ciąży <glaszcze>
jejku jak ja bym chciała też popracować, wejść juz na "ścieżkę kariery":-D

Hej Słońca . Wróciłam do żywych, przynajmniej na chwile. głowa mi odpada od myślenia. Na szczęście korki zakończone.

Była dziś Najeli? Chciałam ja zapytać o ten płaszczyk który kupowała na allegro. Może któraś tez się skusiła na to cudo:
Jesienny płaszczyk na brzuszek, zielona krata L (762388144) - Aukcje internetowe Allegro

szukam cos podobnego tyliko ocieplanego a z rego zdjecia nie bardzo widac czy to ciepłe czy takie sobie. a moze któraś ma namiary na jakąs fajna zimową kurteczke ciązową albo płaszczyk. Bardzo byłabym wdzieczna

Ja magisterke napisałam juz 5 lat temu. w zasadzie nawet 6. rany jak ten czas leci. ale miałam ok 250 stron pracy badawczo- dydaktycznej wiec było tego sporo. wystarczy powiedziec ze moja próba badawcza liczyła prawie 900 elementów. No to nic dziwnego ze pisałam twardo cały rok. Ale było warto, bo ta praca znalazła sie jako cześć habilitacji mojej dr, z resztą fajnej kobietki

reklama
Do góry