Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć Lodóweczki
Ja z wizyty wróciłam niedawno i z Jaśkiem wszystko w porządku![]()
Najlepsze jest to że widziałam dokładnie jego usteczka bródkę i nosek !!
nie myślałam nigdy że może na zwykłym Usg widać tak dokładnie !!
Nosek pyreczek taki narazie , ni po mnie ni po tatusiu , ale usteczka tatusiowe w stu procentach!! Jestem zachwyconaa i zrobiłam postęp, a mianowicie przez ten miesiąc przytyłam tylko 0,5 kg
do ostatnich 7 kg to sukces
a przestałam tylko słodycze jesc . teraz Maleńki daje o sobie znac fika sobie koziołki
a ułożony już główką w dół, ginka powiedziała ze to prawidłowo jeśli mu tak wygodnie)) życzę miłej nocki
![]()

jej gratuluje - ja tez chce . Ciesze sie ze wszystko jest w porzadku , jak mozesz napisz jaki jest duzy . Gratuluje mamunicześć lodóweczki
ja z wizyty wróciłam niedawno i z jaśkiem wszystko w porządku![]()
najlepsze jest to że widziałam dokładnie jego usteczka bródkę i nosek !!
Nie myślałam nigdy że może na zwykłym usg widać tak dokładnie !!
Nosek pyreczek taki narazie , ni po mnie ni po tatusiu , ale usteczka tatusiowe w stu procentach!! Jestem zachwyconaa i zrobiłam postęp, a mianowicie przez ten miesiąc przytyłam tylko 0,5 kg :d do ostatnich 7 kg to sukces
a przestałam tylko słodycze jesc . Teraz maleńki daje o sobie znac fika sobie koziołki
a ułożony już główką w dół, ginka powiedziała ze to prawidłowo jeśli mu tak wygodnie)) życzę miłej nocki
![]()
tygrynko pewnie ze poczekam. teraz to juz nie wiem jak Ci sie odwdzięczę. nie mam

) spotkamy to sobie zamówię u Ciebie jakiś pyszny obiadek i całą blachę ciasta tylko dla mnie
ha jaka ja bezinteresowna jestem
Cześć Lodóweczki
Ja z wizyty wróciłam niedawno i z Jaśkiem wszystko w porządku![]()
Najlepsze jest to że widziałam dokładnie jego usteczka bródkę i nosek !!
nie myślałam nigdy że może na zwykłym Usg widać tak dokładnie !!
Nosek pyreczek taki narazie , ni po mnie ni po tatusiu , ale usteczka tatusiowe w stu procentach!! Jestem zachwyconaa i zrobiłam postęp, a mianowicie przez ten miesiąc przytyłam tylko 0,5 kg
do ostatnich 7 kg to sukces
a przestałam tylko słodycze jesc . teraz Maleńki daje o sobie znac fika sobie koziołki
![]()

ja tez czekam az ktoras cos napiszebuuu nic nei piszecie ide sobie![]()
[/QUOTE]