Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Shingle - no pewnie, że pamiętamy, kurcze to już chyba z tydzień to choróbsko czy nawet dłużej u Ciebie, no tak, ale jak nie można lekarstw, to tak się trzeba liczyć. Mój synek też teraz chory i mam nadzieję że mnie nie zarazi (kaszle co prawda na mnie) Ja nie pomoge w sprawie streszczenia, bo tez nigdy nie nadążam za naszymi wyścigówkami.
Shingle - a czym się leczysz kochana?
![]()
![]()
Cześć Lodóweczki
Ja z wizyty wróciłam niedawno i z Jaśkiem wszystko w porządku![]()
Najlepsze jest to że widziałam dokładnie jego usteczka bródkę i nosek !!
nie myślałam nigdy że może na zwykłym Usg widać tak dokładnie !!
Nosek pyreczek taki narazie , ni po mnie ni po tatusiu , ale usteczka tatusiowe w stu procentach!! Jestem zachwycona![]()

IT'S A BOY !!!!!!!!
no ja też po wizycie wczorajszej( wczoraj pozno wróciliśmy do domu)dlatego mnie nie było..
na wizycie wszystko ok..dzidzia waży 470g wszystko jest dobrze..
lekarz próbował zrobic nam te 3D,ale mała się strasznie ruszała,bo ma jeszcze dużo miejsca i sie nie dało![]()
Cześć kobitki - mam nadzieję że mnie jeszcze pamiętacieJa ciągle umieram (nie mogę sobie poradzić z tym przeziębieniem
) i mam okropnie mało sił witalnych.

Ja własnie wróciłam od gina wszystko w miare ok tylko ja dostałam tabletki dopochwowe na "brzydki i gęsty śluz"
USG mam w piątek i już się nie mogę kurczę doczekać :-)

Wiecie że jak usłyszałam że w górach spadł śnieg to sobie pomyślałam że już niedługo będziemy tulić nasze Skary - latem nie bardzo docierały do mnie te "Śnieżynki" ale teraz to już co innego.
a te śnieżynki to kto wymyślił....wywróżył nam zimę długą