Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzień dobry Śnieżynki:-)
MAMO SOWKO DZIEN DOBRY - ALE ZAZDROSZCZE TEGO KRASNALKA
LADY MOCCA - WIESZ TAK SIE ROZMAZYLAM JAK O TYCH SWIETACH WSPOMNIALAS - SNIEG ,CHOINKA , PREZANTY... AH ... A TU JUZ SOBIE WYOBRAZAM BEDZIE TAK SZARO I PONURO I DALEKO OD RODZINY AZ SIE LEZKA W OKU KRECI...
a ja mogdy takiego nie widziałam ani nie jadłam, jak smakuje? muszę spróbować
jak na razie zjadłam dwa hot-dogi, paczki zostawiam sobie na jutro... chociaż do spania jeszcze daleko więc wszystko możliwe
no Pysiaaa prosze proszę... nie spodziewałam sięw życiu bym nie powiedziala, ale szczerze jak patrzę na Twoje fotki, to najpierw na brzuch potem na twarzyczkę ogólnie
![]()
ja się dzisiaj podle czulam, cała polamana, rozbita (można się przeziębić siedząc w domu przy zamkniętych oknach??), bolała mnie głowa, aż musiałam wziąć apap:-( ale przynajmniej już mi lepiejooo mężuś mi przyniósł paczka, ups
![]()

. A tak powaznie to okurat przy tej oparcaji cięzko coś spieprzyć, choc jak czytałam to zdarza się. a gdzie Najeli....????
wogóle coś stan dziewczyn lodówek mi się ostatnio nie zgadza.....chyba jeszcze kogoś dawno nie widziałam
Dziękuję Kochane za kciuki :-):-) !!!!!!!!
Wróciłam właśnie...synek potwierdzony w 100%:-) !!!!
Wszystko ok jedynie mam za wysokie wyniki TSH III GEN.... i jutro rano muszę jechać do diagnostyki i zrobić jeszcze raz plus ft3, ft4, anty tpo i anty tg, a potem jeszcze raz do pana doktora i wtedy powie co i jak....i w ciągu 23 tyg. przytyłam 4 kga synuś waży ponad 500 :-)
Dziękuję Kochana :-)
Hormony tarczycy..., ale dopiero jutro po tych kolejnych badaniach "rozbudowanych" będę wiedziała o co loto...
LADY MOCCA - WIESZ TAK SIE ROZMAZYLAM JAK O TYCH SWIETACH WSPOMNIALAS - SNIEG ,CHOINKA , PREZANTY... AH ... A TU JUZ SOBIE WYOBRAZAM BEDZIE TAK SZARO I PONURO I DALEKO OD RODZINY AZ SIE LEZKA W OKU KRECI...

nie pisz i nie myśl tak nawet, bo masz teraz O WIELE WIĘCEJ... BĘDZIESZ NA ŚWIĘTA ze SWOIM MAŁYM SKARBEM w brzuszku i tylko to się liczy
DZIEKI KOCHANIE - A NAJGORSZE JEST TO ZE NIE BEDE W PRACY WIESZ JAK SIE PRACUJE TO TAK SIE O TYCH SWIETACH NIE MYSLI