_Pysia_
Fanka BB :)
nio mordenka jest kochaniutka i uwielbia w każdej postaci wolę nawet deszczowej, a do pływania to zawsze pierwsza jest taka słodka mordeńka
Kurde a mi tak brakuje psa, nawet co jakiś czas mi się sni. Był zajebisty
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nio mordenka jest kochaniutka i uwielbia w każdej postaci wolę nawet deszczowej, a do pływania to zawsze pierwsza jest taka słodka mordeńka
Hihihi jeszcze sama siebie zaskoczysz;-)Widziałyście jak ten gość manewrował tym niemowlakiem?Ja tak nie będę umiała:-)
Ale nie rób smutnej minkiniunia uszki do gory ja juz 15 kg na plusie a za słodyczami kwicze i pochlanam w mega wielkiej ilosci, ja jesli przytyjev tylko 30 kg to bedzie dobrze :-(

Ja też mam takie wrażenie że to w ogóle raz dwa wszystko - niby wizyta co miesiąc a te miesiące to jak zbicza tzrasnął......a mi nie spieszno do lutego, bo podoba mi się mój brzuch i całe to oczekiwanie. Kured chwile temu wymysliłam ,że cche dziecko, a już jestem blizej ajk dalej lutego. Za szybko to leci
A ja poproszę kosteczkę masełka i małe mleczko... do kawkito kup i mi bo mi sie nie chce spod kołdry wyłazic :-)
najpierw ponalutku a później dojdziesz do takiej wprawy że lepiej od nigo malenstwem się zajmnieszWidziałyście jak ten gość manewrował tym niemowlakiem?Ja tak nie będę umiała:-)
Pewnie masz rację będę zmuszona do takich kombinacji, ale na razie mój móżdżek tego nie pojmuje;-):-)Hihihi jeszcze sama siebie zaskoczysz;-)
Dzień dobry,
U mnie też sypie.... i nosa z domu nie wyściubiam (bo i nie musze)
Ja też mam takie wrażenie że to w ogóle raz dwa wszystko - niby wizyta co miesiąc a te miesiące to jak zbicza tzrasnął......
A ja poproszę kosteczkę masełka i małe mleczko... do kawki
AniaForever - z tym wężem to dałaś !!!! HAHAHA
Kataszaone.... myszko.... tulę.
Ja oczywiście dziś wstałam rano i od razu wkurw... poprosiłam wczoraj Kocura o jedna rzecz - żeby pozmywał - 2 talerze 2 miseczki i garnuszek.... i cholera za ciezko bylo jak zwykle i dzis wstałam a gary stoją... bo jemu się nie chce, bo poźniej, bo kurde czas matylko na to żeby siedzieć przed tym glupim kompem i grac w jakies idiotyczne gry... ja już nie wiem jak mam go uczyć obowiazkowosci bo juz mi cyce opadają.... wszytsko jest "jutro" albo "pozniej"... w weekend zaczyna się remont i wyprowadzamy sie do tesciow :/ i nie dosc ze na 1-1,5 m-ca edukacja zostanie wstrzymana to teściowa pewnie w nim te nawyki bedzie pielegnowac:--
-(
Kochane, mnie tylko martwi ten przyrost wagi, bo po porodzie musze naprawde szybko schudnac...w pazdzierniku bierzemy slub i musze szukac sukienki...wiec powinnam odzyskac figure, zeby w cos ladnego sie miescic...
a co do pana w tvn- bylam w szoku jak sprawnie kapal to dzieciatko...,..a jak maluszek sie usmiechal w czasie tej kapieli)) az mi sie mordka cieszy na sama mysl
))
moze cos w tym jest i mezczyzni sa lepsi w te klocki :-) u mnie tak bedzie bo maz m wieksze doswiadcenie w opiece na dziecmi jak mieszkal z rodzicami i brata rodzina to sie przy nim trojka małych dzieci wychowała a ja nie miala stycznosci z małymi dzieci wiec jestem zielona :-) ale co z tego jak go i tak całymi dniami nie ma w domu :-(Kochane, mnie tylko martwi ten przyrost wagi, bo po porodzie musze naprawde szybko schudnac...w pazdzierniku bierzemy slub i musze szukac sukienki...wiec powinnam odzyskac figure, zeby w cos ladnego sie miescic...
a co do pana w tvn- bylam w szoku jak sprawnie kapal to dzieciatko...,..a jak maluszek sie usmiechal w czasie tej kapieli)) az mi sie mordka cieszy na sama mysl
))