Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Milych snow, karaluchy pod poduchy.....Krolewny ide spac bo u mnie juz 6.00 rano a ja nadal nie w loziu
a potem znow czytania a czytania bede miec
Buziaczki i 3majcie sie cieplo![]()
Kochana no nie wiem właśnie wszyscy tu o śniegu i wichurach pisza a w Międzychodzie normalna jesieńLaski ja wypije ciepla herbatke i zabiore mamuske do ksiegarni, mam w d... ze wieje jak choleraMajsiii jak to mozliwe ze w Gdyni taka wstretna pogoda a u Ciebie ladnie... ;( Eeeejjj to niesprawiedliwe, wsiade w SKMke i jade do Ciebie
heheh A no i wylacze tego zasranego kompa i moze znaki polskie wroca, bo mnie juz szlag trafia jak tak musze pisac grrrr...
![]()
Ja się do Sopotu wybieram od 3 tygodni już bo obiecałam teściowej ale jakoś nie mogę się wybrać a w taką pogodę jak tam jest to ja chyba podziekuję 
Pysiu dobrych wyników życzęPapatki, ja idę sięszykowac i jadę po wyniki i do moje meza, który od wczoraj zachowuje isę jak idiota.... masakra

No musimy sie spotkac, zreszta Wroclaw nie jest az taki duzy....zabeczka to super ja mieszkam na klecinie także kawałek jest ale może kiedyś się na wspólny spacerek z maluszkami zgadamy
LadyMocca jesteś dziewuszko??bo mam wielką sprawę do Ciebie!!

u mnie w okolicach nie ma pradu bo przez ten mokry snieg pozrwane druty sa i znow bedzie ze zima zaskoczyla drogowców :-) jak co roku :-)no już jestem...przez ten pier%^&*) śnieg netu nie było.
Co tam ?
ja też przez chwilę nie miałam (czyżby ten sam dostawca??) Strach się bać co to będzie jak się prawdziwa zima zacznie![]()