Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

słucham sobie pioseneczek, śpiewam a tu kop kop - poryczałam się :-) może dzidzia nie lubi fałszowania mamy ;-)

słucham sobie pioseneczek, śpiewam a tu kop kop - poryczałam się :-) może dzidzia nie lubi fałszowania mamy ;-)
jeeeej świeżutkie zjadasz??? takie cieplutkie??? oł maj Gad ajem soł dźelus!!!!!![]()
bo się posikam..... ale tekstkiełbase zalatwiam od wiesniaka co swoja zabije![]()
:-)wy te gotowe parówy w paczkach kupujecie??? bo ja od dawna parówek nie jem bo to swinstwo....kiełbase zalatwiam od wiesniaka co swoja zabije i to pyszne jest, takie swojskie jadło najlepszeeeeee![]()
Pączki z budyniem.... FUJ!
Ja uwielbiam z marmoladą lub czekoladą, wchodzą jeszcze w grę te z bitą śmietaną, ale budyń opada!
wy te gotowe parówy w paczkach kupujecie??? bo ja od dawna parówek nie jem bo to swinstwo....kiełbase zalatwiam od wiesniaka co swoja zabije i to pyszne jest, takie swojskie jadło najlepszeeeeee![]()
Kochana, świeżutkie, cieplutkie.... ślinka mi cieknie, poczekaj....
Mmm, a wchodzą jak masełko! Bez dwóch z rana nie zaczynam pracy!
A ta jego, co ją zabija, chyba nie jest za stara? Bo wiesz... zawsze warto się dowiedzieć, jak często tą swoją zmienia, aby ją zabić ... Oby wieśniak lubił młode hehe