Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Paulla ja na czczo miałam tylko robione wczoraj. Mi lekarz wcale nie dał na 50 g, bo twierdzi, że jesli będzie źle to będę niepotrzebnie się stresować do czasu obciążenia 75 g. A że jestem w grupie zwiększonego ryzyka, bo mój tata jest cukrzykiem to od razu mam zrobić 75 g. A jaki Ty miałaś wynik na czczo ?
A w ogóle to w poprzedniej ciąży miałam tak, że po 50 g wyszło źle, a dopiero po 75 g dobrze, więc może i to lekarz bierze pod uwagę....

o moim szpitalu były pozytywne opinie w Rodzic po ludzku, zawsze pojawiaja sie rózne opinie, ale generalnie, jeśli szpital ma wysoką note to jest to wiarygodne;-)

tak myślę o Raszei;-) tzn, jesli cokolwiek bedzie się działo nie tak to na pewno pojadę na Polną, a jak będzie oki to na Raszei;-) jak narazie wszystkie moje kumpelki z Poznania tam rodziły i żadna nie miała złych wspomnień, a niektóre mają już dwójkę dzieci, poza tym jedna z nich mi pokazywała tę stronę rodzićpo ludzku i tam widziałam pozytywna ocenę tego szpitala:-)