• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek główny

nie gosiu, to nie ja pisalam...ale ja tez nie moge za duzo slodkiego, bo strasznie boje sie przytyc za duzo :( a juz i tak mam ponad 6 kg na plusie :( i wielki brzucho....

a na badanie poziomu glukozy mam skierowanie...mam zrobic przed kolejna wizyta, wiec sie okaze, czy nie mam problemow z cukrem do tego wszystkiego :(

No to znaczy że możesz sobie śmiało pozwolić na to ciacho z cukierni, ale 6 kg to chyba nie tak dużo przytylaś, nic się nie martw, przy karmieniu wszystko się zrzuca. aa - i zyczę super wyników.

reklama
Anisen, Majsii dzieki za slowa pocieszenia:tak: Gdybym byla w Polsce tobym juz dzwonila do swojej ginki, taka jestem przewrazliwiona:no: A tu nie mam jeszcze swojego lekarza, zreszta po angielsku byloby mi trudno to wytlumaczyc przez telefon, a po norwesku jeszcze gorzej:-(:-(
ide w drzemke;-);-)

Anisen, Majsii dzieki za slowa pocieszenia:tak: Gdybym byla w Polsce tobym juz dzwonila do swojej ginki, taka jestem przewrazliwiona:no: A tu nie mam jeszcze swojego lekarza, zreszta po angielsku byloby mi trudno to wytlumaczyc przez telefon, a po norwesku jeszcze gorzej:-(:-(
ide w drzemke;-);-)

Pewnie dzidziorek ci jakis nerw naciskała, jak leżalaś to nie czułaś, a jak wtałaś to dopiero zabolala, troszke go rozchodź, i odpocznij sobie.

No to znaczy że możesz sobie śmiało pozwolić na to ciacho z cukierni, ale 6 kg to chyba nie tak dużo przytylaś, nic się nie martw, przy karmieniu wszystko się zrzuca. aa - i zyczę super wyników.

mam taka nadzieje:)

a dzis moj organizm plata figle...
przez ostatnie miesiace dolegliwoscia byly zaparcia, tak od dzisiaj mam na odwrot....moze pozbede sie troche zapasow?;-)

Ja mam za tydzień w piątek zamiar pójść na glukozę... powinnam to jakoś przeżyć :-p A z niezłych wiadomości odebrałam wyniki badań moich płytek - zatrzymał się ten koszmarny spadek :rofl2: jupiii ! Mam 128 tysięcy więc nie ma tragedii. Mam tylko nadzieję że tak zostanie do końca ciąży.

Ja na dzisiejszy obiad przewidziałam pierogi ruskie, a na deser chyba kupię eklerki :rofl2:

A teraz znowu się rzucam na robotę:wściekła/y:

AHA WIDZE ZE NIE TYLKO MILENKA W NOCY ROZRABIE .... TAK MNIE SZTURALA ZE JUZ ZACZELAM JA PROSIC ZEBY JUZ ZASNELA BO I PORA POZNA , A NAD RANEM ZNOWU HARCE - ONA CHYBA MA ADHD:tak:

Teraz z tego ADHD się cieszymy! Tylko co będzie po porodzie.... hehe

nie gosiu, to nie ja pisalam...ale ja tez nie moge za duzo slodkiego, bo strasznie boje sie przytyc za duzo :( a juz i tak mam ponad 6 kg na plusie :( i wielki brzucho....

a na badanie poziomu glukozy mam skierowanie...mam zrobic przed kolejna wizyta, wiec sie okaze, czy nie mam problemow z cukrem do tego wszystkiego :(

Też masz badanie cukru? Tooo taa Krzywa cukrowa, nie? Też mam już zalecenie, tylko że ja chodzę prywatnie do lekarza i prywatnie na badania.... Jak to wygląda? Ile kosztuje u Was? Ktoś to już robił? Wiem , że trzeba kupić glukozę w aptece, ale nic więcej....

Też masz badanie cukru? Tooo taa Krzywa cukrowa, nie? Też mam już zalecenie, tylko że ja chodzę prywatnie do lekarza i prywatnie na badania.... Jak to wygląda? Ile kosztuje u Was? Ktoś to już robił? Wiem , że trzeba kupić glukozę w aptece, ale nic więcej....
płaciłam 24 za badanie i 3,80 za glukozę

U mnei doktor też siesmiala, ze w przysżłości to nabiegam isę za dzieckiem ,bo to raczej nie bedzie kochane dziecko kótre dostaje zabaweczkę i sziedzi poł dnia na kocyyku ;)

reklama

najpierw pobieraja krew na czczo pozniej wypijasz glukoze czekasz godzine i kolejne pobranie krwi! Ile to kosztuje to nie wiem bo chodze panstwowo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry