_Pysia_
Fanka BB :)
wyniosłam go spowrotem do kuchni do skrytki ostatnia deska ratunku....piersiówka tez tam jest
jejejej zwycięstwo!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wyniosłam go spowrotem do kuchni do skrytki ostatnia deska ratunku....piersiówka tez tam jest
i wystajcy stanik z tyłu z bluzki![]()
jak dla mnie to jeszcze dochodzą silikonowe ramiączka od stanika, albo prześwitujący inny kolor spod bluzki (wyjątek - czerwony WYCHODZĄCY spod czarnej bluzki lub zgrane kolorystycznie ramiączka)oł jeeejak dla mnie to jeszcze dochodzą silikonowe ramiączka od stanika, albo prześwitujący inny kolor spod bluzki (wyjątek - czerwony WYCHODZĄCY spod czarnej bluzki lub zgrane kolorystycznie ramiączka)
tu się impreza rozkęca a ty spać idziesz? co ty w ciązy jesteś czy co?tygrynko łobuzie ty ja miałabym sie gniewać???? na Ciebie never;-);-) wpadłam wam powiedziec dobranoc i dać buuuuuuziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii do juterka;-);-)
ja nawet nei noszę jak mają taki sam kolor, bo mój chłop tego nei trawi.

tygrynko łobuzie ty ja miałabym sie gniewać???? na Ciebie never;-);-) wpadłam wam powiedziec dobranoc i dać buuuuuuziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii do juterka;-);-)
), nadrobimy kochana aj promiss!!! śpij dobrze (ale przyznaj się, zmykasz do spania czy do przyszłego męża??
) kolorowych snów, buziaki!!
i tak jest szczęśliwy, że nie będzie chrzestnym, bo już takie były plany, a on nie chciał... jego brat to niby żartem, ale i tak wszyscy wiedzieli, że o to mu chodzi, że mój mąż i drugi brat mają pokazać zaświadczenie o zarobkach i on wybierze chrzestnego