• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek główny

reklama
ja nawet nei noszę jak mają taki sam kolor, bo mój chłop tego nei trawi.

tzn np różowa bluzka (:-p) i różowy stanik tak? moja kumpela miała kiedyś zwykłą niebieskawą koszulkę na ramiączka ( czy na ramiączkach czy na naramkach różnie mówią) a pod spodem turkusowy stanik - wyglądało to super:tak:

tygrynko łobuzie ty ja miałabym sie gniewać???? na Ciebie never;-);-) wpadłam wam powiedziec dobranoc i dać buuuuuuziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii do juterka;-);-)

to dobrze, ufff musiałabym Ci przesłać czekoladki które dostanę od Patrycji (mam nadzieję:-p), nadrobimy kochana aj promiss!!! śpij dobrze (ale przyznaj się, zmykasz do spania czy do przyszłego męża??:-p) kolorowych snów, buziaki!!

reklama
a propo ostatnich tematów "teściowe, szwagierki", to mojego męża bratowa (czyli dla mnie kto??) planuje chrzciny jakoś na styczeń, luty w jakimś lokalu... i mąż się cieszy, bo nie lubi spędów rodzinnych, że nie pójdziemy i mamy super wymówkę, w którą wszyscy uwierzą, bo jest "namacalna":-D i tak jest szczęśliwy, że nie będzie chrzestnym, bo już takie były plany, a on nie chciał... jego brat to niby żartem, ale i tak wszyscy wiedzieli, że o to mu chodzi, że mój mąż i drugi brat mają pokazać zaświadczenie o zarobkach i on wybierze chrzestnego:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry