Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak juz napisalas ze lezysz w szpitalu 1 raz to od razu wiedzialam ale sie nie udzielalam uz na ten temat zeby ci sie zle nie kojazylo . Gibaga jest z ciechanowa to tez rzut beretemboże jaka jestem odpowiedzialna i fajna - zamiast jakiegoś świnstwa wzięłam sobie mandarynki:-d
chathamanka a wiesz, że ja niedaleko ciebie mieszkałam? Bo ty z przasnysza tak? Ja ze szczytna
Ja to dopiero jestem wyrodna matka - jeszcze nie czuję, że kocham synkaRozczula mnie jak kopie, czasem gadam do niego, ale największy "związek" z nim poczułam jak był strach że go stracę, teraz jakoś jest luźniej... Mam nadzieję, że nie czeka mnie depresja poporodowa...
idę się położyć....mam dość...chce zasnąć....ale pewnie nawet to mi dziś nie wyjdzie...
Łup!! to był strzał w łeb.
idę się położyć....mam dość...chce zasnąć....ale pewnie nawet to mi dziś nie wyjdzie...
a dzisiaj śpij już spokojnie i słodko i niczym się nie martw, myśl o synku
dobranoc!rechot zdaze zadac ci jeszcze pytidę się położyć....mam dość...chce zasnąć....ale pewnie nawet to mi dziś nie wyjdzie...
jak juz napisalas ze lezysz w szpitalu 1 raz to od razu wiedzialam ale sie nie udzielalam uz na ten temat zeby ci sie zle nie kojazylo . Gibaga jest z ciechanowa to tez rzut beretem

no i gdzie Cię tak daleko wywiało??Za głupoty o wyrodnej matce. Ja tez jakoś jeszcze nie czuję, nawet za bardzo z brzuchem jeszcze nei gadam ,ale jakoś nie wpadalbym an takie tekstyale za co???
spokojnie Rechotku, spokojnie... jeszcze będzie dobrze, zobaczysza dzisiaj śpij już spokojnie i słodko i niczym się nie martw, myśl o synku
dobranoc!