reklama

Wątek główny

reklama
boże jaka jestem odpowiedzialna i fajna - zamiast jakiegoś świnstwa wzięłam sobie mandarynki:-d
chathamanka a wiesz, że ja niedaleko ciebie mieszkałam? Bo ty z przasnysza tak? Ja ze szczytna:tak:
Ja to dopiero jestem wyrodna matka - jeszcze nie czuję, że kocham synka:zawstydzona/y: Rozczula mnie jak kopie, czasem gadam do niego, ale największy "związek" z nim poczułam jak był strach że go stracę, teraz jakoś jest luźniej... Mam nadzieję, że nie czeka mnie depresja poporodowa...
jak juz napisalas ze lezysz w szpitalu 1 raz to od razu wiedzialam ale sie nie udzielalam uz na ten temat zeby ci sie zle nie kojazylo . Gibaga jest z ciechanowa to tez rzut beretem

jak juz napisalas ze lezysz w szpitalu 1 raz to od razu wiedzialam ale sie nie udzielalam uz na ten temat zeby ci sie zle nie kojazylo . Gibaga jest z ciechanowa to tez rzut beretem

nie no spokojnie, nie ma co się źle kojarzyć, a o Szczytnie muszę myśleć, bo tam mieszka moja rodzinka:tak:
Ciechanów już mi się dalej kojarzy, ale Przasnysz całkiem blisko:-D no i gdzie Cię tak daleko wywiało??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry