reklama

Wątek główny

gucha na nowej drodze życia życzę wszystkiego co najlepsze, by Ci się wszystkie marzenia spełniły i wszystko przebiegało po Twojej (Waszej) myśli:-D

Wczoraj spotkanko się udało, a dziś jestem u rodziców i sióstr:-)

Buziaczki i miłej soboty:-D jak będę w domu to nadrobię zaległości:tak:

To fajnie, że spotkanko się udało :) A dziś miłego czasu z Rodzinką :)
Dziękuje właśnie jem:-D Powodzenia na uczelni;-) ja po wczorajszych wykładach mam dość:confused2:
Pati smacznego :-)
Ja się nie mogę zebrać w sobie by wyjść z domu :P

reklama
Racja dziewczyny... Dlatego też nie mam zamiaru odpuścić tego spotkania (po pierwsze ze względu na moją mamę i babcię!) , i idę odszczelona, z podniesioną głową (dobrze, że mi cycki urosły to i w dekolt zainwestuje!) Niech zazdrość zapycha im gardła hehe

Witam Kochane Śnieżynki:-)
wpadłam się przywitać i życzyć miłego weekendu:happy: Pewnie nie będę mogła do Was często zaglądnąć, ale jestem z Wami:happy:

Od wczoraj moj Wiki tak kopie, że czuję ją przez skórę:laugh2: Mój M. się wreszcie doczekał, bo tylko się pytał kiedy?kiedy? no i wreszcie:-) Także miałam dodatkowy prezencik na urodziny:tak: Oczywiście w nocy nie spałam, bo Mała tak kopała że mieliśmy pół nocy frajdę z jej kopniaków:tak:

Uciekam Skarby:-)
Buziaki:tak::tak::tak::tak:

Racja dziewczyny... Dlatego też nie mam zamiaru odpuścić tego spotkania (po pierwsze ze względu na moją mamę i babcię!) , i idę odszczelona, z podniesioną głową (dobrze, że mi cycki urosły to i w dekolt zainwestuje!) Niech zazdrość zapycha im gardła hehe

no i prawidłowo Najeli;-) nie daj się:happy: Jak ich zazdrość zżera to ich problem. Pewnie ich dzisiaj żółć zaleje:-) Obcisła bluzeczka, żeby pokazać brzuszek, dekolcik, żeby pokazać czym będziesz karmić:tak: i jazda do babci. A reszta niech obżera paluchy z zawiści.
Wiem co czujesz, bo mam tak samo.

Witam Kochane Śnieżynki:-)
wpadłam się przywitać i życzyć miłego weekendu:happy: Pewnie nie będę mogła do Was często zaglądnąć, ale jestem z Wami:happy:

Od wczoraj moj Wiki tak kopie, że czuję ją przez skórę:laugh2: Mój M. się wreszcie doczekał, bo tylko się pytał kiedy?kiedy? no i wreszcie:-) Także miałam dodatkowy prezencik na urodziny:tak: Oczywiście w nocy nie spałam, bo Mała tak kopała że mieliśmy pół nocy frajdę z jej kopniaków:tak:

Uciekam Skarby:-)
Buziaki:tak::tak::tak::tak:

Nasze pociechy się zmówiły tej nocy? Bo już kolejna Lodówka piszę o buszującym maluszku! Mój Adaś też nie dawał mi spać! A przed budzikiem tak mnie skopał że musiałam sobie siąść hehe.
Może nasze skarby mają podforum: "Dzieci Lodówek!"

Paullla , miłej sobotki!!

no i prawidłowo Najeli;-) nie daj się:happy: Jak ich zazdrość zżera to ich problem. Pewnie ich dzisiaj żółć zaleje:-) Obcisła bluzeczka, żeby pokazać brzuszek, dekolcik, żeby pokazać czym będziesz karmić:tak: i jazda do babci. A reszta niech obżera paluchy z zawiści.
Wiem co czujesz, bo mam tak samo.

A co! hehe, Ja się mam chować po kątach? Z jakiej racji? Jestem TURBODYMOLODÓWKA nie? hehe, zawstydzę ich!

A co! hehe, Ja się mam chować po kątach? Z jakiej racji? Jestem TURBODYMOLODÓWKA nie? hehe, zawstydzę ich!

TURBODYMOLODÓWKA... hehehehe

no no! I do tego dekolciku o którym pisze Paullla coś mega podkreślającego brzuszek :tak:a jak! ja dziś też mam wychodne i zmierzam też ładnie brzuszek podkreślić, bo należę do najwspanialszej grupy turbodymolodówek! (chyba, że termin z 25.lutego zmieni się na marzec...ale mam nadzieję, że nie :-D)

reklama
Gucha wszystkiego naj, naj naj w tym pieknym i waznym dla Was dniu:-):laugh2:

Witam dziewczynki:tak:
dzis nie moge sie zebrac z wyra, chociaz na szczescie bole mi troche przeszly, ale zaczal mnie martwic zielonkawy sluz:shocked2:. Czyzby infekcja? Jak sie powtorzy i nie bedzie przechodzil to w poniedzialek ide do lekarza:crazy::-( Jeszcze nie wiem jak mu to po angielsku wytlumacze ale jakos dam rade:cool2:
Mam jednak nadzieje ze ten kolorek juz sie nie powtorzy i bedzie ok:tak:
Milej soboty Lodoweczki:tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry