Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gucha wszystkiego naj, naj naj w tym pieknym i waznym dla Was dniu:-)
Witam dziewczynki
dzis nie moge sie zebrac z wyra, chociaz na szczescie bole mi troche przeszly, ale zaczal mnie martwic zielonkawy sluz. Czyzby infekcja? Jak sie powtorzy i nie bedzie przechodzil to w poniedzialek ide do lekarza
:-( Jeszcze nie wiem jak mu to po angielsku wytlumacze ale jakos dam rade
Mam jednak nadzieje ze ten kolorek juz sie nie powtorzy i bedzie ok
Milej soboty Lodoweczki![]()

Doszlam dzisiaj rano tylko do garazu zeby wyjechac samochodem i zaczelam żygac jak młody kot
:-( Szarpało mna z dobre pol godziny na tym dworze, bo nawet nie umialam wrocic do domu. Dobrze, ze G. byl ze mna bo chcial zabrac fotelik z samochodu zeby przepiac go do siebie, no i wzial mnie pod pache i wio do domu. A ja uparta chcialam jeszce jechac na te wyklady, ale mezus mi nie pozwolil, bo powiedzial ze nie nadaje sie za kierownice, bo jeszcze wypadek spowoduje. Caly czas mna narywalo jeszcze. Masakra jakas
A ja myslalam, ze mam z tym juz spokoj
:-(Ale w sumie to moja wina, bo wypilam kubek herbaty na pusty zoladek, bo chcialam polknac witaminy i magnez. No i mam za swoje :-(A teraz ledwo zyje :-(
w momencie kiedy mamusia i tatus wrecz sie kloca o to ktory w przyszlym roku pierwszy pojdzie na studia podyplomowe, bo na oplacanie dwoch roznych kierunkow przy dwojce dzieci nie bedziemy mogli sobie pozwolic. A tu taki anty-uczen nam rosnie 
biedaczka! wspolczuje ci szczerze ze cie jescze takie przykre niespodzianki zdarzaja!!! spokojnie na wyklady pojedziesz nastepnym razem :-)Ja daje tylko znac, że zyje i ze nie jestem dzisiaj jednak na uczelni bo moj Synek nie lubi chyba edukacjiDoszlam dzisiaj rano tylko do garazu zeby wyjechac samochodem i zaczelam żygac jak młody kot
:-( Szarpało mna z dobre pol godziny na tym dworze, bo nawet nie umialam wrocic do domu. Dobrze, ze G. byl ze mna bo chcial zabrac fotelik z samochodu zeby przepiac go do siebie, no i wzial mnie pod pache i wio do domu. A ja uparta chcialam jeszce jechac na te wyklady, ale mezus mi nie pozwolil, bo powiedzial ze nie nadaje sie za kierownice, bo jeszcze wypadek spowoduje. Caly czas mna narywalo jeszcze. Masakra jakas
A ja myslalam, ze mam z tym juz spokoj
:-(Ale w sumie to moja wina, bo wypilam kubek herbaty na pusty zoladek, bo chcialam polknac witaminy i magnez. No i mam za swoje :-(A teraz ledwo zyje :-(
Przeraza mnie tylko fakt, ze momj synus nie lubi sie uczycw momencie kiedy mamusia i tatus wrecz sie kloca o to ktory w przyszlym roku pierwszy pojdzie na studia podyplomowe, bo na oplacanie dwoch roznych kierunkow przy dwojce dzieci nie bedziemy mogli sobie pozwolic. A tu taki anty-uczen nam rosnie
Zycze Wam kochane milego dnia :-) zajrze do Was jeszcze pozniej.
oł maj darling! myślę, że to się jednak pisze: eksaktlytrzeba zapytać Najeli ona jest najlepsza w "ingliszu"
a co do prawdziwego angielskiego.. szok jak ja po 3 latach posługiwania się tym językiem na codzień w związku teraz ledwo dukamale to wszystko tamtego wina
![]()
Witam dziewczynki
dzis nie moge sie zebrac z wyra, chociaz na szczescie bole mi troche przeszly, ale zaczal mnie martwic zielonkawy sluz. Czyzby infekcja? Jak sie powtorzy i nie bedzie przechodzil to w poniedzialek ide do lekarza
:-( Jeszcze nie wiem jak mu to po angielsku wytlumacze ale jakos dam rade
Mam jednak nadzieje ze ten kolorek juz sie nie powtorzy i bedzie ok
Milej soboty Lodoweczki![]()
wita kochane lutoczki!!!
Ja tez dzis juz nie spie od 6 bo mialam koszmarne sny :-( i teraz bede caly dzien chodzic na rzesach:-(
U mnie dzis kłopotów z pradem ciag dalszy- dalej nie ma i stracilam nadzieje ze na weekend bedzie!!!!
tak się jeszcze zastanawiam...jeśli masz bóle i ten śluz się utrzyma dziś- może pójdź gdzieś na emergency żeby to sprawdzili? Od razu byś dostała coś na infekcję a nie czekała do poniedziałku
Dziewczyny jak myślicie?