Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cudny pokoik!!!:-)
Dzień dobry dziewczynki ja od 8 nie śpię Synuś mnie obudziłKochane Wy też już czujecie tak dosyć wysoko nad pępkiem kopniaki? Ja już czuje pod żołądkiem jak się rusza
Co będzie za miesiąc?
Miłego dnia Dziewczynki Wam życzę
![]()

ja tylko może 2 razy tak miałam i też się zaczęłam zastanawiać jak to możliwe:-)ale najwidoczniej macica już nad pępkiem jest
jak dużo robię różnych rzeczy i jestem w ruchu to faktycznie- nie dostrzegam kopniaków tak bardzo, no może czasem. Jak leżę- a wczoraj leżący dzień był - to dyskoteka non stop z 20 min okresami spokoju
ale z tego co widzę - Twój suwaczek jest 3 tyg dalej niż mój, więc pewnie u mnie to lekkie początki:-)
chyba Was pozdrawia!

żeby dzidziol się nie zawstydził i pokazał Nam co tam ma noo
niecierpliwa jestem hehe ...
więc może być na odwrót jak to w snach bywa
hehe ... no zobaczymy jak to będzie

jeszcze latamy w piżamach, kurdeeeee przestraszyłam sie bo jedzac chlebek na sniadanie zauważyłam że na skórce zrobiła sie pleśń

ale taka delikatna, zaczela sie robić, czyli frajer w sklepie sprzedał nam wczoraj cieply stary chlebek
musiał go podgrzac i sciemnial ze swiezy:-

Mój sprawca właśnei do pracy poszedł ;(a w ogóle mi się spać odechciało, a nie mam co robić (tzn nic co chciałabym robić), mężuś wraca dopiero po 14, goście jakoś wieczorkiem (z małym dzidziorkiem
), a w ogóle suwaczek mam na 24 tygodniu hurrrra
tylko chyba powinien być na 6 miesiącu, ale co tam, nie będę się z nim kłócić... jejjjj jeszcze tylko 4 miesiące, dam radę
a w ogóle to jest chyba najlepszy czas na ciążę, gdyby teraz zaczynały się wakacje to by mnie strzelało, że imprezki, słoneczko, a Ty ociężała, obolała, gorzej wszystko znosisz... jezu zmykam stąd bo jakieś głupie przemyślenia mi się zaczną
a Lutóweczki w łóżeczkach ze sprawcami ciąż
![]()
Leon się tak do Was wszystkich pięknie uśmiecha, coby wam było ciut lepiej z humorkami. Czekam na wieści z porodówki od mojej kumpelki.
Teścik pamiętam robiłam w dzień ojca i z A. się oboje popłakaliśmy jak bobery, bo przecież we wrześniu mieliśmy mieć in-vitro, a tu taka niespodzianka po 3,5 roku starań!
Mojemu mezowi dzien przed usg się sniło że bedzie chłopak także moze akurta Ci ise sprawidzi. trzymam kciuki żeby się pokazał dzidziorWitam Was dziewczyny :-)![]()
Jutro na 9:30 USG , 3majcie kciukasyżeby dzidziol się nie zawstydził i pokazał Nam co tam ma noo
niecierpliwa jestem hehe ...
Chociaż trzy razy już mi się śniło, że urodzę chłopcawięc może być na odwrót jak to w snach bywa
hehe ... no zobaczymy jak to będzie
![]()
Miłej niedzieli Wam życzę i brzucholkom![]()
![]()
hej a ja spałam do 10 z Maćkiemjeszcze latamy w piżamach, kurdeeeee przestraszyłam sie bo jedzac chlebek na sniadanie zauważyłam że na skórce zrobiła sie pleśń
ale taka delikatna, zaczela sie robić, czyli frajer w sklepie sprzedał nam wczoraj cieply stary chlebek
-
-( tylko ze ja z dwie skibki zdazylam zjesc i nie wiem czy teraz mi to zaszkodzi:-
-
-( jak myślicie buuuuuuuuuuuuuuu
spokojnie kotek nic Ci nie będzie
hej a ja spałam do 10 z Maćkiemjeszcze latamy w piżamach, kurdeeeee przestraszyłam sie bo jedzac chlebek na sniadanie zauważyłam że na skórce zrobiła sie pleśń
-
-( tylko ze ja z dwie skibki zdazylam zjesc i nie wiem czy teraz mi to zaszkodzi:-
-
-( jak myślicie buuuuuuuuuuuuuuu