reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Witam porannie ! Jade na te badania co w piątek nie doszły do skutku ... Przy okazji namówiłam Kocura na wizyte w komisie dziecięcym , w celu obczajenia wózków . A i pochwale się że wczoraj załatwiłam sobie za friko wanienke i przewijak oraz troche ciuszków dla maluszka :) No i oczywiscie a propos wczorajszych ekscesów z Kocurem , to jak zwykle nie umiem sie na niego długo gniewać ... I wieczór został już zakończony pozytywnie :) Trzymajcie kciuki żebym nie padła na pobieraniu krwi !!!

Hej lutóweczki :-)

A ja siedzę uszykowana :-);-) i "gotowa do boju" hahaha :-D żeby maluch pokazał co ma między nóżkami, bo jak nie to się obrażę na dzidzie :wściekła/y::crazy::laugh2: ma być dziś grzeczna.. ! :-D

Od 6 godziny nie śpię i czuję się nieżywa :eek: nie do życia, ale dam radę... na 9 :30 USG :-D:-) muszę wytrwać :tak::-D
trzymam kciuki dziewczyny:tak::-) ja też mam dziś wizytę proszę o kciuki:sorry: lecę bo się spóźnie mam na 11 ale musze jeszcze obskoczyć rodzinnego i UP:-(

reklama
Kingusia1991 - trzymam kciuki za usg, zeby wszystko było ok i żeby płeć została ujawniona
Kalina82 - odpoczywaj, idź na zwolnienie, a brązowa krew na szczęście nie jest tak groźna jak czerwona, będzie dobrze!!!!
copy.png
favicon.ico

kalina82 oby to nic poważnego.. lepiej leż i wypoczywaj, dbaj o siebie:tak:

dzięki, dzięki, oby moja dzidzia się nie wstydziła i nie wywinęła numeru i nie pokazała co tam ma, bo mamusia będzie zła i wkurzona hehe:wściekła/y:

to juz kolekjny raz w ciagu 3 tygodni....biore no-spe forte 2 razy dziennie, magneB6 i luteine 2x2...lekarz tak zalecil...i nie forsuje sie...wiec nie wiem skad te plamienia znowu...ale mam nadzieje, ze wszystko ok...

sluchajcie, ale jestem zla...zapomnailam wam napisac...w sobote bylismy na zakupach, z ciekawosci zajrzalam do kilku sklepow w poszukiwaniu kurtki lub plaszcza,w ktore zmiescilby sie moj wielki brzuch...i co najlepsze znalazlam...mega mi sie spodobal...Marcinowi tez....ale oczywiscie nie spodziewalalm sie, ze cos znajde i bede miala dylemat...mamy teraz klopoty z kasa i wydanie 300 zl na plaszcz nie wchodzi w rachube :( po co ja tam wchodzilam ?:(( M. namawia mnie, zebym kupila, ale nie daruje sobie jak go kupie...nie mamy teraz kasy na rzeczy dla synka, a ja mam wydac kase na plaszcz dla siebie...nieee....
ale na pocieszke znalezlismy koc polarowy dla naszego synka, za male pieniazki-w promocji...to kupilismy :) jest to jedna z niewielu rzeczy, ktore mamy dla niego :(

Witam Kochane Śnieżynki:tak:

Patrycja trzymam kciuki za wizytę:-)

wpadnę jak wróce z łowów. Mam zamiar kupic sobie jakąs kurtkę i coś dla córeczki:-)

to juz kolekjny raz w ciagu 3 tygodni....biore no-spe forte 2 razy dziennie, magneB6 i luteine 2x2...lekarz tak zalecil...i nie forsuje sie...wiec nie wiem skad te plamienia znowu...ale mam nadzieje, ze wszystko ok...

sluchajcie, ale jestem zla...zapomnailam wam napisac...w sobote bylismy na zakupach, z ciekawosci zajrzalam do kilku sklepow w poszukiwaniu kurtki lub plaszcza,w ktore zmiescilby sie moj wielki brzuch...i co najlepsze znalazlam...mega mi sie spodobal...Marcinowi tez....ale oczywiscie nie spodziewalalm sie, ze cos znajde i bede miala dylemat...mamy teraz klopoty z kasa i wydanie 300 zl na plaszcz nie wchodzi w rachube :( po co ja tam wchodzilam ?:(( M. namawia mnie, zebym kupila, ale nie daruje sobie jak go kupie...nie mamy teraz kasy na rzeczy dla synka, a ja mam wydac kase na plaszcz dla siebie...nieee....
ale na pocieszke znalezlismy koc polarowy dla naszego synka, za male pieniazki-w promocji...to kupilismy :) jest to jedna z niewielu rzeczy, ktore mamy dla niego :(

Kalinka też mam ten problem, narazie chodzę w skórce i na to zakładam ponczo, ale i tak mi w tym zimno:-( Byłam też oglądać płaszcze i powiedziałam że 300-400 zł napewno nie dam:no: wolę za to kupić coś dla dzidzi:tak:
pogięło ich z tymi cenami:szok: żeby tyle kasy wydać na parę miesięcy :sorry:
więc dziś wybieram sie do lumpeksów i tam sobie coś kupię za smieszne pieniądze i niech pochodzę w tym ze 2 miesiące. a w grudniu-styczniu kupię większa (też w lumpku). Napewno wyjdzie mnie mniej niż 300-400zł:-)

kalinko też tak mam, ciężko z kasą, a już się w niektóre rzeczy nie mieszczę... nie wspomnę, że dla dzidzi mamy łóżeczko, wózeczek i trochę ciuszków od siostry mojego A. więc też lipnie ;/ rozumiem Cię w 100%

kingusia...my oprocz 3-4 ciuszkow i kocyka nie mamy jeszcze nic:( na szczescie wozek i lezaczek bedziemy mieli od jednych znajomych, wanienke ze stojakiem od drugich....a reszte trzeba kupic...moze jeszcze pare malych ubranek dostaniemy od mojego brata, bo jemu miesiac temu urodzil sie synek....ale reszte mussimy kupic sami...a jak na zlosc teraz mamy wiele wydatkow nieplanowanych:( poza tym za rok bierzemy slub i wlasnie musimy zaplacic zaliczki za sale i orkiestre :( wszystko na raz :(
a co do ubran, to w moje sie juz praktycznie nie mieszcze...spodnie i sukienki sprzed ciazy odpadaja...plaszcze i kurtki tez:( brzuch mam juz naprawde duzy :(

reklama
kalina82 no ja tak samo... w niektóre to już w ogóle nie daję rady wejść, też mam w miarę spory brzuch :) ... ale dacie radę... u mnie też ciężko ;/ i też czasem się załamuję, ale trzeba pozytywnie myśleć... :)

dobra ja lecę , budzę mojego A. i go muszę "zaciągnąć" na te USG :)

miłego dnia !:) wpadnę po wizycie może ;) i zdam relacje...

Do góry