ggosia
Fanka BB :)
Też tak planowałam żeby była mała różnica wieku miedzy dziećmi -byłoby 2,5 roku, ale się nie udało, a teraz będzie 3,5.Kochana ja myślę, że nie ma co się denerwować, bo narazie Maluszki jeszcze nie są, aż takie duże, a w środku mają jeszcze dużo miejsca, więc możesz go czasami nie czuć, ale dobrze, że akurat masz dziś wizytę i dopytasz jeszcze lekarza i będziesz spokojniejsza:-) ja też czasami Sóweczki nie czuję i martwię się czy wszystko ok, ale albo niebawem daje znać o sobie, albo czasem troszkę popukam w brzusio i zaczyna kopać:-)
Powiem Ci Najeli, że najchętniej też zostałabym Sóweczką w domku, ale niestety finanse nam na to nie pozwoląja też zawsze marzyłam o tym, by mieć trójeczkę dzieci i je wychowywać najdłużej jak się da, ale niestety są takie czasy, a nie inne, więc trzeba kombinować
na szczęście nie muszę szukać niani, bo teściowa prawdopodobnie, jeśli jej zdrowie pozwoli (bo to już starsza kobieta jest) zajmie się Maluszkiem:-) w ogóle to myślę o tym, by dwa lata po urodzeniu już starać się o następne Maleństwo, by za dużej różnicy wieku nie było:-)
Współczuję i przytulam![]()
ja też zawsze marzyłam o tym, by mieć trójeczkę dzieci i je wychowywać najdłużej jak się da, ale niestety są takie czasy, a nie inne, więc trzeba kombinować
na szczęście nie muszę szukać niani, bo teściowa prawdopodobnie, jeśli jej zdrowie pozwoli (bo to już starsza kobieta jest) zajmie się Maluszkiem:-) w ogóle to myślę o tym, by dwa lata po urodzeniu już starać się o następne Maleństwo, by za dużej różnicy wieku nie było:-)

Od pewnego czasu skóra na brzuchu, szczególnie z prawej strony pod biustem mnie strasznie parzy