Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tygrynka to się nie zazdrości tylko trzeba to zmienić ;-)
, potem zamieszkałam ze swoim facetem, z którym staraliśmy się o dziecko i już już mieliśmy kupić kota (jako że zwierz bardziej "samodzielny" a my dużo poza domem lataliśmy), aż nagle mieliśmy w zamian dwie kreseczki

zwłaszcza że żadnego (psiego czy człeczego) jeszcze nie wychowałam
dziecko , budowa domu i przeprowadzka sierpień/wrzesień 2010, mąż poszedł na 2 studia przymuszony przez pracę - będzie ciężko ale jak to wszystko pokonany to później cała reszta będzie już pestką 
Siuniab boskie określeniebędzie co ma być teraz już się nie mogę wycofać .
W ogóle rzuciliśmy się trochę na głęboką wodędziecko , budowa domu i przeprowadzka sierpień/wrzesień 2010, mąż poszedł na 2 studia przymuszony przez pracę - będzie ciężko ale jak to wszystko pokonany to później cała reszta będzie już pestką
![]()
a faktycznie, jak już będziecie po wszystkim to będziecie nie do pokonania
w dodatku remont chcemy zrobić
co przy moim nakazie leżenia i wszystkich dolegliwościach jest praktycznie samobójstwem, ale też myślę o sobie jako Turbodymolodówce więc będzie ok
Pamiętacie dziewczyny, że zmiana czasu nas czeka w weekend - 25 października z 2 na 3????

Tygrynka powiedziałabym ,że Twoja opcja jest jeszcze bardziej hard niż nasza - no ale jak Ty dasz radę to nam nie będzie wypadać się ugiąć :-)
A w ogóle jest tu ktoś z Małopolski ? Będę chyba musiała informacje zdobywać systematycznie ,bo przebrnąć przez wątek to se chyba ne da![]()