Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tygrynko, a jaki masz temat pracy mgr?z jakiego przedmiotu piszesz?jak zobaczylam "upadlosci" to jakos poczulam sie jak w pracy![]()
byłoby bosko
ogólnie to moja praca wyglada tak, że 1 rozdział jest ogólnie o przedsiębiorstwie (definicje, funkcje, itp), rodzial 2 o zakładzie pracy jako systemie społecznym (funkcje społ przedsiębiorstwa, uklad pozycji i ról, relacje, władza, itp), rozdział 3 o problemach i patologiach w pracy (i tutaj właśnie o upadłosci i o komunikacji i konfliktach), rozdział 4 przedstawiam daną firmę, a 5 i 6 to przeprowadzone badania (ankieta co do której jeszcze dokładnie nie wiem co będę pytać, ale ogólnie to o jakość pracy i atmosferę w przedsiębiorstwie w stanie upadłości) i przedstawione wyniki... mam na to jakieś...6/7 dni, bo 31 muszę oddać już sprawdzoną i oprawioną pracę
moje szanse są marne, bo mam na razie zaczęty rozdział 1, połowę 4 i auuuuu bolesny skurcz
a na 5 i 6 dużo wezmę z licencjata... ale nadzieje nadal mam, gorzej z siłami i umysłem:-(
ahahaha... ale mnie rozbawilas - MISS MOKREGO CYCKA- hahaha...No bo tu już któraś z kolei z dziewczyn pisze że że zawody miss mokrego cycka się już u nich rozpoczęły ... a ja z natury niecierpliwa osoba jestem![]()

Kalina82 - a Ty kochana jak sie czujesz , bo czytalam ostatnio ze mialas problemy z plamieniam

) Fajnie czarna ze jestes z nami