Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiem,wiem.A macie może problemy z biodrami? ja w sumie jestem w 23 tygodniu i przytyłam 3 kg,ale biodra mi dają popalić
a tutaj(w Irlandii ),to mam taki dostęp do lekarzy,że lepiej nie wspominać
Powiem Wam że co do remonciku nie mogę się już doczekać żeby pokazac Wam efekt)
wow nieźleiii colaaa ja chcę colę!! no dobra dzisiaj już miałam jako nagrodę za to, że w koncu się wzięłam za mgr
ale cheryyyyy jak ja dawno nie piłam
![]()
i fryty uwielbiam
Popros ktoras z dziewczyn napewno ci wstawi suwaczekkurcze ,weszłam tu w sumie wczoraj i nic nie rozumiem jeszcze
Ja normalnie- nie będąc w ciąży- strasznie unikałam coli, pepsi i innych gazowanych, bo po prostu nie lubię, ale od kiedy jestem w ciąży szaleję za colą-szczególnei cherryi fryty uwielbiam
![]()
)... a nie boisz się Pandorko że cola zaszkodzi maleństwu?? błagam podaj jakieś dowody, że nie to z lubością wrócę do nałogu
nie pamieta ktore pod forum - chyba grudniowki maja to swietnie rozpisane jak wstawic - sprobujja pamiętam tylko żeby kliknąć w suwaczek którejś i sobie na otwrzonej stronie zrobić swój i gdzies go tutaj wpisać w ustawieniach sygnatury czy coś takiego... sama się trudziłam ze swoim aż w końcu mi wyszło za którymś razem...
głowa mi pęka i kręgosłup chce się rozpaść na kawałki a tu jeszcze tyle pisania przede mną:-(
kurcze ,weszłam tu w sumie wczoraj i nic nie rozumiem jeszcze
kurcze ,weszłam tu w sumie wczoraj i nic nie rozumiem jeszcze