Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a co do wizyty w pracyNie było różowo czułam się przed prezesem jak czerwona płachta na byka, myślałam że mnie zaraz zje
ogólnie rozmowa bardzo nie przyjemna i cieszę się, że mam to już za sobą
![]()
Dobrze że już nie musisz się z nim użerać i masz święty spokój!P
a co do wizyty w pracyNie było różowo czułam się przed prezesem jak czerwona płachta na byka, myślałam że mnie zaraz zje
ogólnie rozmowa bardzo nie przyjemna i cieszę się, że mam to już za sobą
![]()
Co za buraki pracują w innych firmach to szok...
tak właśnie zrobię, zwolnienia będę dosyłać pocztą;-)
Usłyszałam dużo nie przyjemnych słów jak wyszłam to się popłakałam, ale już mi przeszło to chyba nadmiar emocjipatrycja- robil ci jakies problemy???? dobrze, ze masz to juz za soba...
Pierdzielił mi, że teraz głupie baby by tylko w ciąże zachodziły, w domu siedziały, opierd...ały się i nic nie robiły i jeszcze pieniądze za to brały...było jeszcze parę takich tekstów co mnie rozłożyły, ale czułam tylko jak mi serducho szybko wali i jak mi zimno z nerwów
Mówił bezosobowo do mnie jakbym była jakąś rzeczą, żałuje, że go nie nagrałam, ale jak tam siedziałam to nie myślałam o tym:-(Usłyszałam dużo nie przyjemnych słów jak wyszłam to się popłakałam, ale już mi przeszło to chyba nadmiar emocjiPierdzielił mi, że teraz głupie baby by tylko w ciąże zachodziły, w domu siedziały, opierd...ały się i nic nie robiły i jeszcze pieniądze za to brały...było jeszcze parę takich tekstów co mnie rozłożyły, ale czułam tylko jak mi serducho szybko wali i jak mi zimno z nerwów
Mówił bezosobowo do mnie jakbym była jakąś rzeczą, żałuje, że go nie nagrałam, ale jak tam siedziałam to nie myślałam o tym:-(
Frajer zawsze będzie frajerem...a Ty masz prawo byc na zwolnieniu i spokojnie bezstresowo donosic swoje maleństwo

I ciężarówka gnoju do przedpokoju....Wiesz co Pati? cH** mu w dupe i kamieni kupe taczka gruzu żeby nie było luzuFrajer zawsze będzie frajerem...a Ty masz prawo byc na zwolnieniu i spokojnie bezstresowo donosic swoje maleństwo
![]()

Usłyszałam dużo nie przyjemnych słów jak wyszłam to się popłakałam, ale już mi przeszło to chyba nadmiar emocjiPierdzielił mi, że teraz głupie baby by tylko w ciąże zachodziły, w domu siedziały, opierd...ały się i nic nie robiły i jeszcze pieniądze za to brały...było jeszcze parę takich tekstów co mnie rozłożyły, ale czułam tylko jak mi serducho szybko wali i jak mi zimno z nerwów
Mówił bezosobowo do mnie jakbym była jakąś rzeczą, żałuje, że go nie nagrałam, ale jak tam siedziałam to nie myślałam o tym:-(