Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aaaaa i jeszcze dzisiaj mi koleznka powiedziala kolejna pocieszajaca historie, ona jest juz w ponad 30tym tygodniu, ze nie czula ruchow dziecka przez dluzszy czas i sie okazalo,ze owinelo sie pepowina..pojechala do lekarza poruszla brzuchem i niby juz ok ale pisze to do Was tez tak dla przestrogi! Zebyscie byly czujne... ja juz musze uwazac bo ponoc od 26 tygodnia powinno sie juz czuc w miare regularne ruchy w ciagu dni... kilkanasie razy na dzien.
Nie wiedzialam,ze takie rzeczy sie juz w brzuchu zdarzaja...
Też nie wiedziałam, ja to aż tak mocno nie czuję, nazwałabym to bardziej " mocne pulsy" ale nie będę sobie wkręcać...bo znając siebie to za 5 minut wmówię sobie, że też jest owinięte pępowiną
jak będziesz na czczo?;-) A ten pyszny roztwór z pysznej glukozy?:-) powiem Ci jutro swoje wrażenia jutro mnie czeka ta tragedia

DZIEN DOBRY
Dziewczyny!! OCHYDA!!!!!!![]()
Bylam na tym badania "KRZYWEJ CUKROWEJ" a wiec tak dla tych ktore nie wiedza jak to wyglada. Idzie sie do przychodni, nadczczo, najpier pobieraja normalnie krew - trzeba byc nadczczo, jesli po 30min (ja czekalam krocej) wyjdzie cukier w normie, musicie kupic w aptece 50g roztwor glukozy - ok 3 zl kosztuje , pielegniarka miesza wam z ciepla woda i trzeba wypic pol szklanki NAJBARDZIEJ OCHYDNEGO PLYNU JAKI W ZYCIU PILAM = BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE - samkowalo jak 100 lyzeczek cukru rozpuszczonych w goracej wodzie zalatujace plastkiem.. DARMAT!
Myslalam,ze mnie zemdli ale na szczescie jakos wytrzymalam godzine i po godzine trezba znowou udac sie na pobranie krwi. Wyniki mam dzisiaj po 15..
![]()
Z innej beczki... moja kolezanka, urodzila wczoraj chlopaczyka, wyslala mi mmsa i pocieszajaca wiadomosc,ze rozila 15h i 3 razy w nocy zemdlala i jest wykonczona - No ale szczegolow zadnych nie znam.
![]()
Ja dzisiaj na 19:30 smigam na to usg 3d czy tam 4d juz sama nie wiemwiec dam znac, czy warto...
![]()
Aaaaa i jeszcze dzisiaj mi koleznka powiedziala kolejna pocieszajaca historie, ona jest juz w ponad 30tym tygodniu, ze nie czula ruchow dziecka przez dluzszy czas i sie okazalo,ze owinelo sie pepowina..pojechala do lekarza poruszla brzuchem i niby juz ok ale pisze to do Was tez tak dla przestrogi! Zebyscie byly czujne... ja juz musze uwazac bo ponoc od 26 tygodnia powinno sie juz czuc w miare regularne ruchy w ciagu dni... kilkanasie razy na dzien.
Nie wiedzialam,ze takie rzeczy sie juz w brzuchu zdarzaja...
![]()
Mmmmmm ale zjadlam pyszne zapiekaneczki wlasnie roboty na sniadanie... :-) musialam zagryzc ta glukoze :-)
![]()
Masakra. I co? I oczywiście badanie muszę powtórzyć i jeszcze raz to świństwo pić. Idę w czwartek, bo jutro dentysta
Tym razem dodam cytryny bo inaczej to chyba nie przejdzie ;-) Najgorsze że po tym jeszcze tak z 3 razy mnie na wymioty zbierałoMamo sówko - trzymam kciuki za to by wreszcie maleństwo pokazało co tam ma między nóżkami!