Marcioszka heheh dobreee jeszcze takiej wersji nie słyszałampomijając że od męża już nie słyszę Myszko tylko Słoniątko
![]()
i nawet też IZUNIĘ popodglądałam... i komentarze Wam pozostawiałam...niech tam będzie moja strata no..mam gesta :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marcioszka heheh dobreee jeszcze takiej wersji nie słyszałampomijając że od męża już nie słyszę Myszko tylko Słoniątko
![]()
włączyłam ale to smutne...nie wiem czy chcę to oglądać...Pilne - ogladajcie express reporterow na tvp2 . Bedzieo dziecku - po porodzie rodzicom powiedzieli ze nie zyje , ale zylo ...
next onewłączyłam
i komentarze Wam pozostawiałam...niech tam będzie moja strata no..mam gesta :-)
A ja juz ide spac , V. wrocil juz do domu wiec idziemy troszke pogrzeszyc ... a co czasami mozna .Dobranoc wszystkim Brzuchatkom