Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bo nie mamy serca oddciągac Cię od pracy magisterskiej. A poniewaz za Ciebie mocno ściskamy kciuki, to wiemy, że nic złego się nei dzieje, wiec się nei martwimy.,a Wy nawet nie zauważyłyście ze mnie dzisiaj cały dzień nie było:-(
Kasiu nie denerwuj się, nie warto!! może im chodzi o to, że będziecie mieli błogosławienstwo u nich po drodze do kościoła?? ale niech chociaż sam Maciek po Ciebie przyjedzie (bo noc przed ślubem nie śpi z Tobą, tak?dobrze zrozumiałam?), a nie że Ty sama się będziesz tłukła!!![]()
my mieliśmy też mało tradycyjnie - ruszyliśmy razem z naszego mieszkania z moim bratem który spał u nas do mieszkania moich dziadków, gdzie moi i Tomka rodzice i wszyscy moi dziadkowie nas pobłogosławili
Kasiu a dlaczego piszesz że są źli na Maćka za wypadek?? przecież to nie jego wina, że zasłabł??
trzymaj się kochana, mam nadzieję, że wszystko się ułoży po Twojej myśli, nie denerwuj się tylko!!
a Wy nawet nie zauważyłyście ze mnie dzisiaj cały dzień nie było:-(
Kasiu nie denerwuj się, nie warto!! może im chodzi o to, że będziecie mieli błogosławienstwo u nich po drodze do kościoła?? ale niech chociaż sam Maciek po Ciebie przyjedzie (bo noc przed ślubem nie śpi z Tobą, tak?dobrze zrozumiałam?), a nie że Ty sama się będziesz tłukła!!![]()
my mieliśmy też mało tradycyjnie - ruszyliśmy razem z naszego mieszkania z moim bratem który spał u nas do mieszkania moich dziadków, gdzie moi i Tomka rodzice i wszyscy moi dziadkowie nas pobłogosławili
Kasiu a dlaczego piszesz że są źli na Maćka za wypadek?? przecież to nie jego wina, że zasłabł??
trzymaj się kochana, mam nadzieję, że wszystko się ułoży po Twojej myśli, nie denerwuj się tylko!!

jakaś kara jak dla małego dziecka?! oczywiście oni to olewają i sobie potem jeszcze odbiją, bo po wypadku Maciek rzeczywiście musiał dojśc do siebie i nic nie organizowali...godziliśmy się wszystko by przed ślubem problemów nie robić, potem się od tego a raczej od nich odetniemy, ja już wiem że muszę od tych ludzi odpocząć, pisałam wam parę dni temu że mam super teściow, ale w takich sytuacjach wszystko wychodzi jacy ludzie są naprawdę....Kochane dziś nie nadrobię co pisałyście od mojego wyjścia, ale dziękuję bardzo za trzymanie kciuków, bo na szczęście Sówek był bardzo chętny do współpracy i ładnie pokazał swojego ... sisiorka
TAK BĘDZIE SYNUŚ BARTUŚ!!!!!
Trzeba nadgonić z tymi chłopaczkami, bo dziewczyny już dawno na prowadzeniu sąale przynajmniej będą mieli w kim wybierać
Jutro w odpowiednim wątku wkleję fotki, bo mam ich chyba z 6 i opowiem szerzej dzisiejszą wizytę
Buziaczki Słoneczka dobrej nocy i do jutra:-)