reklama

Wątek główny

reklama
Jestem tu 5 lat i nigdy nie kozystalam z rzadnych profitow - nie datego ze bym nie chciala , ale zawszemialam dobrze platna prace . A mieszkanie z counsilu to raczej ciezko dostac , trzeba spelniac pewne warunki - ja nie mam szans . Mymieszkamy w bardzo ladnym nawet nowoczenym( jak na te niektore nory ) domu , mamy ogrod co tez jest plusem ( nawet ma wiecej jak 2x2 ), zadnej wilgoci , grzyba jak w niektorych norach - Boze nieraz ludzie to w takich warukach mieszkaja .... Duza piwnica 2 livingi , 2 sypialnie itp i placimy nawet nie duzo -500 funtow + platy .A Ty masz z counsilu?

W lutym minie rok jak dostalismy z councilu.
My mieszkalismy w domu ktory mial 3 wielkie pokoje i 2 sypialnie ale to byl wielki dom i bardzo zimny.W zimie za jego miesieczne ogrzewanie placilismy £599 + wynajem £1000 miesiecznie i inne oplaty a jak sie cos zepsulo to lanlord nie chcial naprawic nie mielismy umowy wiec powiadomilismy council po jakims czasie przychodzila do nas pani ktora sie wszystkim zajela i w taki sposob dostalismy mieszkanie ktore zaznaczylismy i jestem bardzo zadowolona mamy ogrzewanie komunalne,rentu nie placimy council tax tylko £10 miesiecznie bo mamy dodatki i prad mamy na karte ale ladujemy za £ 10 i starcza nam na 3 tyg,szkola blisko sklepy tez nie ma na co narzekac:-):-):-)

W lutym minie rok jak dostalismy z councilu.
My mieszkalismy w domu ktory mial 3 wielkie pokoje i 2 sypialnie ale to byl wielki dom i bardzo zimny.W zimie za jego miesieczne ogrzewanie placilismy £599 + wynajem £1000 miesiecznie i inne oplaty a jak sie cos zepsulo to lanlord nie chcial naprawic nie mielismy umowy wiec powiadomilismy council po jakims czasie przychodzila do nas pani ktora sie wszystkim zajela i w taki sposob dostalismy mieszkanie ktore zaznaczylismy i jestem bardzo zadowolona mamy ogrzewanie komunalne,rentu nie placimy council tax tylko £10 miesiecznie bo mamy dodatki i prad mamy na karte ale ladujemy za £ 10 i starcza nam na 3 tyg,szkola blisko sklepy tez nie ma na co narzekac:-):-):-)
To super ze dostaliscie , moja przyjaciolka tez dostala super chate i jest bardzo zadowolona . Ja energie i prad tez mam na klucz wiec w zime troszke wiecej wycodzi ale nie jest zle a mieszkanko przytulne i cieple - dobrze sie w nim czuje . Myslelismy o kupnie czegos ale jakos tak nie jestem pewna tego swojego i strach no i teraz dzidzia ... raczej sie nie zdecydujemy . Poza tym nie chce chyba zeby moje dziecko chodzilo tu do szkoly wiec mamy do wyboru a i czasu tez troszke nie chce zebys mnie wziela za jakas panienke ... ale te szkoly tutaj , wystarczy popatrzec na te angielki - bez komentarza - wulgarne to malo powiedziane.Moze ktos mnie opitoli ale to moje zdanie

To super ze dostaliscie , moja przyjaciolka tez dostala super chate i jest bardzo zadowolona . Ja energie i prad tez mam na klucz wiec w zime troszke wiecej wycodzi ale nie jest zle a mieszkanko przytulne i cieple - dobrze sie w nim czuje . Myslelismy o kupnie czegos ale jakos tak nie jestem pewna tego swojego i strach no i teraz dzidzia ... raczej sie nie zdecydujemy . Poza tym nie chce chyba zeby moje dziecko chodzilo tu do szkoly wiec mamy do wyboru a i czasu tez troszke nie chce zebys mnie wziela za jakas panienke ... ale te szkoly tutaj , wystarczy popatrzec na te angielki - bez komentarza - wulgarne to malo powiedziane.Moze ktos mnie opitoli ale to moje zdanie

Jesli chodzi o szkoly to katolickie sa najgorsze,wiem bo znajomej corka chodzi do takiej i tam to chodza najgorsi.
Moje dzieci chodza do zwyklej i nie narzekam moze dlatego ze sa jeszcze mali.

Jesli chodzi o szkoly to katolickie sa najgorsze,wiem bo znajomej corka chodzi do takiej i tam to chodza najgorsi.
Moje dzieci chodza do zwyklej i nie narzekam moze dlatego ze sa jeszcze mali.
Bede konczyla ide spac i jeszcze sie wykapie z masazem mam nadzieja... plasterek i lulu. Mam nadzieje ze sobie jeszcze kiedys pogadamy , nie wiem moze jak nie bede mogla spac to sobie poczytam co tu dziewczyny popisaly Dobrej nocy zycze

Jak sie wyleczysz to skoczysz do bootsa zdrowie wazniejsze wiec lez i nigdzie nie chodz,nie wiem czy w tych dodatkach co dostalysmy od poloznej nie ma formularza do wypelnienia na ta karte do bootsa,albo przez internet wypelnic.

reklama
Dzień dobry Śnieżynki ::) witam się i uciekam na badania, trzymajcie za mnie kciuki proszę bo moim wyzwaniem jest dzisiaj glukoza,,, nawet nie chcę myśleć co to będzie,,,,
dobra lecę, do później papa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry