Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Znachorko ja w pierwszej ciąży miałam tylko zachcianki na słodkie i faktycznie urodziłam dziewuszkę i teraz też w drugiej ciąży to samo. Nie wiem czy takie przesądy są prawdą alew naszym przypadku sie potwierdziło.
KOchana ja w pierwszej ciąży byłam do konca przekonana że będzie chłopak głaskałam brzusio i mówiłąm synusku kochany a tu niespodzianka. Trzeba wierzyć.
witam,
ja właśnie wstałam . Też dzisiaj trafiłam z zachcianką miesko mielone z mizerią . Dobrze ,że na razie to ja mam takie obiadowe zachcianki i z reguły za mnąto chodzi 2-3 dni, także jestem w stanie wymyslec o co tez temu Brzuchowi chodzi. Idę jutro dalej do lekarza. Tydzień spania niestety nie pomógl na przeziebienie dalej mam katar, kaszel... kurde zaczynam sie martwić .dorbze ze temperatury nie mam, ale i tak się martwie. Dobrze, że w środę już do ginekkolog idę. Cos nam ten weekend strasznie leniuchowaty wyszedł. Ale to dobrze, odpocznijmy na zapas, po lutym przez 12 nastepnych lat nie będzie kiety
Pysia nie jest aż tak źle moja dzidzia od samego początku przesypiała całe noce tylko na karmienie ja budziłam. Na wszytsko jest czas tylko trzeba umiec dobrze sobie zorganizować dzień.