reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

hej dziewczyny,ważyłam się dziś i od początku ciąży przytyłam 3 kg,które wcześniej zrzuciłam,ale martwi mnie to że obwód brzuszka mi się zmniejsza :(

a dziś Milenka się poruszyła jak leżałam na prawym boku

faktycznie dziwne???może masz z miara coś nie teges :) ?????? ale faktycznie kontroluj to i powiedz na wizycie

a mój leń ostatnie dni nic sie nie giba....leniuch

reklama
Dzieńdoberek!

Oficjalnie rozpoczęliśmy z Filipem urlop!
Tatuś jeszcze dziś w pracy, ale potem rodzinka w komplecie
będzie leżała brzuchami do góry.
Miłej soboty życzę i biorę się za ogarnianie chaty!

hej wpadam na sekundkę:-D bo zaraz mama i siora mi pomoga sie w suknie slubna ubrać;-) makijaż już mam i fryzkę, zamieszanie straszne, ale staram się wypoczywać...jakos stresa nie czuje, moja matka tylko przezywa i sraczki z nerwów dostała heheheheh mnie tylko zaniepokoiła malutenka plamka krwi na majtkach:szok::szok::szok: wczesniej dwa dni mnie brzuch pobolewal, ale nie wiem czym to jest spowodowane bo jakos mocno sie nie denerwuje:-( oby nic sie do jutra nie działo, bo wszystko wczesniej bylo idealnie, trzymajcie kciuki buzioleeeeeeee

hej wpadam na sekundkę:-D bo zaraz mama i siora mi pomoga sie w suknie slubna ubrać;-) makijaż już mam i fryzkę, zamieszanie straszne, ale staram się wypoczywać...jakos stresa nie czuje, moja matka tylko przezywa i sraczki z nerwów dostała heheheheh mnie tylko zaniepokoiła malutenka plamka krwi na majtkach:szok::szok::szok: wczesniej dwa dni mnie brzuch pobolewal, ale nie wiem czym to jest spowodowane bo jakos mocno sie nie denerwuje:-( oby nic sie do jutra nie działo, bo wszystko wczesniej bylo idealnie, trzymajcie kciuki buzioleeeeeeee
3mamy kciuki a te plamki to ze stresu Kochana!! No to ja już wołam gorzko, gorzko...

Kochana nie denerwuj się i tak wszystko będzie dobrze!3mamy kciuki,baw się najlepiej jak potrafisz!!Buziaki:********;-):tak::-)

no ja już po zakupkach dotarłam na zupkę ogórkową..;-)

reklama
Do góry