reklama
Julisia
Fanka BB :)
cześć widzę że przeżyłyśmy taki letargowy weekend, większość z nas spała ja też należę do tego grona 
zauważyłam że przeszły mi w większości mdłości i niechęć pokarmowa i teraz maluszek domaga się cały czas jedzonka w szoku normalnie jestem zawsze byłam obżartuchem ale teraz to już się obiadam ale na szczęście najbardziej to chce mi się owoców i warzyw wczoraj zjadłam 7 jabłek
i cały czas chodzą za mną czerwone winogrona ale niestety nie mogę nigdzie znaleźć 

zauważyłam że przeszły mi w większości mdłości i niechęć pokarmowa i teraz maluszek domaga się cały czas jedzonka w szoku normalnie jestem zawsze byłam obżartuchem ale teraz to już się obiadam ale na szczęście najbardziej to chce mi się owoców i warzyw wczoraj zjadłam 7 jabłek

Kejt ja w 7,8 tez czulam sie najgorzej... pocieszam Cie ze teraz juz jest coraz lepiej...
A ja wlasnie zjadlam buleczke z pasta jajeczna ale chyba cos z nia nie tak bylo bo co 5 min latam do lazieki![]()
zqa pierwszym razem do 5 msc ciagle tylko do łazienki i wstret do jedzenia.
U mnie dziś koniec 8 tc ale nie zanosi się na to żeby miało być lepiej... dalej chlebek z masłem i ewentualnie jako na twardo + woda z cytryną + czasem wciśnięty przez M actimellek. Mnie to za specjalnie nie boli bo zawsze byłam przy kości i jak nie będę mocno tyła to + dla mnie. Tylko obawiam się że fasolkowi czegoś będzie za mało.
Ja juz mowie na dzisiaj dobranoc , znow mnie zlapalo rozwolnienie z zatwardzeniem poprostu tragedja i nie moge sie ruszyc wiec do lozeczka do jutra ranna . Mam nadzieje ze bedziecie bardzie rozmowne niz dzisiaj choc rozumiem niedziela.
agaB
Cześć Śnieżynki :-)
Witam poniedziałkowo
u mnie dobre samopoczucie i dobry humor po weekendzie, przynajmniej narazie a jak Wasze odczucia????
Mam ostatnie dwa dni wolnego a od środy praca, więc muszę pozałatwiać pare spraw i poleniuchować, póki jeszcze mogę
Pozdrawiam serdecznie i miłego dzionka życzę
Witam poniedziałkowo
Mam ostatnie dwa dni wolnego a od środy praca, więc muszę pozałatwiać pare spraw i poleniuchować, póki jeszcze mogę

Pozdrawiam serdecznie i miłego dzionka życzę

AsiaMoss
czesc,u mnei nastrpje po weekendzie taki sobie, bo poporstu nei lubie poniedzialkow. zanim sie wprowadze w tyg nastroj mam wrazenie ze mija wiecznosc. ja w pracy juz od 7 30, mam nadieje ze szybko minie. u mnei samopoczucie tez z czasem lepsze, nudnosci sa tylko rzadziej, piersi jak piersi bola ciagle, a tak poza tym..hmm za 4 tyg bede w Polsce!!! juhuuuuu, 3 tyg urlopiku, strasznie mi sie to przyda, no i pojde na moje 1 USG 
POZDROWIONKA
POZDROWIONKA

Nadrobiłam właśnie zaległości weekendowe ;-) Widzę że sobie ładnie poleniuchowałyście

Ja prawie całą sobotę paliłam jabłonkę ( skubana szczypała w oczy jak cholera

Kobitki pogubiłam się i nie wiem czy któraś ma dzisiaj wizytę ? Za którą trzeba trzymać kciuki ?
Co do zachcianek to ja mam ochotę na barszcz ukraiński albo chłodnik ( nie jestem pewna o którą zupkę dokładnie chodzi Kruszynce

Miłego dzionka Śnieżynki
reklama
L
Losek
Gość
Hello
Ja dzisiaj na 20:20 ale pewnie wejde o 21:30 , jak zdaze to dam znac...
Ogolnie to sie stresuje na maxa
:-
-(
Ja dzisiaj na 20:20 ale pewnie wejde o 21:30 , jak zdaze to dam znac...
Ogolnie to sie stresuje na maxa