Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Czekamy na foteczki z USG i zakończenie I trymestru i jak będziemy wiedzieli, że są już duże szanse, że wszystko będzie ok Wie tylko moja Mama (ciągle mi powtarza że za szybko od ostatniego poronienia i okropnie się zamartwia).Shingle jak Ci się udaje to zataić ? Nikt nie wie jeszcze? U mnie już chyba większośc się dowiedziała lub sama domyśliła...
...od strony mojego A jeszcze tylko jego rodzice ani nikt nie wieCzekamy na foteczki z USG i zakończenie I trymestru i jak będziemy wiedzieli, że są już duże szanse, że wszystko będzie ok
![]()
Ogólnie mówię że przytyłam (taka jest prawda) a dopóki nie będę mieć typowo ciążowego, dużego brzucha to będzie musiało wystarczyć
Najbliższym chcemy powiedzieć w sierpniu, po USG genetycznym.
Nawet minął mi ten straszny bół piersi...ale tylko na kilka dni i od wczoraj znów boli :-(.
choć w ciąży zazwyczaj wyniki są ciut gorsze, więc myślę, że to jeszcze nie anemia;-)oby!
ale najwazniejsze, że z synkiem jest juz lepiej 
chyba wiem na co mam ochote teraz 
Kejt super że twój szef tak dobrze przyjął informację o waszej FasolceJa jeszcze nie mówiłam... Czekam do końca lipca. Po USG genetycznym na pewno się "pochwalę". W ogóle już mam ochotę wszystkim powiedzieć, ale mam jakąś blokadę....
Też bym teraz zjadła, ale do automatu trochę daleko
Dziewczyny dziś kupiłam biustonosze o rozmiarze 75D więc powiedzcie mi jeśli już z C mam D to co ubiorę w lutym ?![]()