a jaki kolor? mnie sie podoba pomaranczowy i zielony -caly zielony . ale maja zaje...biste mebelki dla kruszynki szkoda ze mam daleko
noooo albo pomarańcz albo zielony w kółka taki .....se se se se mamy podobne gusta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jaki kolor? mnie sie podoba pomaranczowy i zielony -caly zielony . ale maja zaje...biste mebelki dla kruszynki szkoda ze mam daleko
podobne problemy to gusta tez dobrze ze sie pojawilas bo ryczalam jak bobr a ty i twoje tekstyu potrafia duzonoooo albo pomarańcz albo zielony w kółka taki .....se se se se mamy podobne gusta
tylko ja zostalam???
naprawde dziekuje ze sie tu dzis pojawilas - pomoglo troszeczke ale nie wiem jak to bedzie poczekam i kopne go w d...e zdrowka zycze mam nadzieje ze nastepnym razem jakos sie odwdziecze . zdrowiej wracaj do nas i spis smacznie do jutranie jestem jeszcze oczka mi sie zamykają...źle sie czuje zatyka mnie nos ...i chu... mnie strzela ...ale jakos to bedzie głowa do góry wiem ze sie łatwo mówi ja tez czasem załamuje ręce....
to przytnij i moje bo mi brzuch przeszkadza
to przytnij i moje bo mi brzuch przeszkadza
idziemy spac czy piszemy ale o czym ja juz nie chce sie nakrecac na nocswoje już ledwo przyciełam komedia jakie wygibasy warto to nakręcić....
idziemy spac czy piszemy ale o czym ja juz nie chce sie nakrecac na noc