Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a wiecie co, ważne żeby urodzić w tym "bezpiecznym" okresie i luz.
Nie ma co myśleć za bardzo o terminie bo nawet 2 tyg przed jest ok a mało która z nas "wceluje" w datę![]()

moje pierwsze usg pokazało, że dziecko jest "starsze" niż pokazuje OM, co lekarz się zdziwił, a ja nie bardzo, bo zawsze mam największą ochotę dzień przed
więc u mnie termin teoretycznie mógłby się sprawdzić, ale paru lekarzy kazało się szykować na styczeń... zwłaszcza, ze w 34 tygodniu będę odstawiać fenoterol (wstępne plany, żeby dzidziuś oczyścił się z tego jeszcze "we mnie") a wtedy może być poród w każdej chwili
ja mam koreczki w lodówce i śledzia opiekanego w zalewie octowej - mogę podrzucić![]()

"hormon" Ci się na głowę rzuciłco tekst w 39,5 na TVN (2 ciężarówki w rodzinie)

no to do stycznia kochana jeszcze masz KILO CZASUno dokładnie
jestem ciekawa ilu się uda wcelowaćmoje pierwsze usg pokazało, że dziecko jest "starsze" niż pokazuje OM, co lekarz się zdziwił, a ja nie bardzo, bo zawsze mam największą ochotę dzień przed
więc u mnie termin teoretycznie mógłby się sprawdzić, ale paru lekarzy kazało się szykować na styczeń... zwłaszcza, ze w 34 tygodniu będę odstawiać fenoterol (wstępne plany, żeby dzidziuś oczyścił się z tego jeszcze "we mnie") a wtedy może być poród w każdej chwili
![]()
spokojnie będzie luz.Mojej koleżanki dzidzia chciała się urodzić w 5 miesiącu a tak ją ładnie "wstrzymali" że tydzień po terminie wywoływali i cc się skończyło.Więc DA SIĘ - pozytywne myślenie!!!no to do stycznia kochana jeszcze masz KILO CZASUspokojnie będzie luz.Mojej koleżanki dzidzia chciała się urodzić w 5 miesiącu a tak ją ładnie "wstrzymali" że tydzień po terminie wywoływali i cc się skończyło.Więc DA SIĘ - pozytywne myślenie!!!
czasem bywa też tak, że małe tak się nie pcha na świat i trzeba właśnie wywoływać lub nawet cesarkę robić

obżarciuchy, idę się myć. Siostra miala do mnie dzonic, ale o mnie zapomniala. Dzidzior mnie kopie, maz ma sie spóźnić, a mi się wlosow nie chce myć. Idę sie wazyć to sie dobiję![]()

o tak!daj numer to ja zadzwonię
po co myć włosy![]()
po co się ważyć
leż i pisz z nami![]()