reklama
L
Losek
Gość
My chyba tez na razie cywilny wezmiemy
.....
koscielny moze za rok ale mojemu M najbardziej odpowiada czerwiec bo wtedy maja wolne tylko chyba to za szybkom dzidzia 4/5 miesiacy... nie wiem kto by sie nia zajal podczas slubu i samo zalatwianie tez czas pochlania a jak sie juz urodzi to raczej tego czasu duzo nie bedzie... wiec moze za 2 lata... sama juz nie wiem jaks niezdecydowana jestem

koscielny moze za rok ale mojemu M najbardziej odpowiada czerwiec bo wtedy maja wolne tylko chyba to za szybkom dzidzia 4/5 miesiacy... nie wiem kto by sie nia zajal podczas slubu i samo zalatwianie tez czas pochlania a jak sie juz urodzi to raczej tego czasu duzo nie bedzie... wiec moze za 2 lata... sama juz nie wiem jaks niezdecydowana jestem

olenka12345
Fanka BB :)
Współczuję Ci Patitka tych wymiotów..ja juz od 5ciu dni narazie sie lepiej czuje, a wczesniej to codziennie wymiotowałam rano ze dwa razy a pozniej cały dzien mnie mdliło ale sie ciesze,że narazie już mi lepiej i nabieram apetytu
pozdrawiam wszystkie mamuśki :-)
Ilonaa
Mein Schatz :)
Anisen napisałabym Ci żebyś wysłała i zadzwoniła, że wysłałaś, ale już parę kobitek mnie wyprzedziło z pomysłem :-):-)
Ja też się szykuję na cywilny i znalazłam sobie coś takiego więc może i Tobie by się też spodobała
VILA - TIUL - BIAŁA -TIUL- SATYNA- HAFTY-L (684992026) - Aukcje internetowe Allegro
mają różne rozmiary i fajna na brzuszek :-)
Dziewczynki ja też dzisiaj chodziłam po domu i chyba 5h sprzątałam 3 rzeczy
i zaraz mykam robić naleśniki, bo obiecałam A :-) a tak mi się nie chce stać w tej kuchni, bo znów będę podjadała, jadła, żarła itp. haha:-):-)
Ja też się szykuję na cywilny i znalazłam sobie coś takiego więc może i Tobie by się też spodobała
VILA - TIUL - BIAŁA -TIUL- SATYNA- HAFTY-L (684992026) - Aukcje internetowe Allegro
mają różne rozmiary i fajna na brzuszek :-)
Dziewczynki ja też dzisiaj chodziłam po domu i chyba 5h sprzątałam 3 rzeczy

reklama
olenka12345
Fanka BB :)
Widzę ,że co niektóre mamuśki szykują się do zamążpójścia..gratuluje:] my z moim mieliśmy juz zaplanowane,że ślub bierzemy w przyszłym roku (bo jesteśmy razem już 6 lat)..ale nas dzidzia zaskoczyła..także narazie kościelny i huczne wesele odpada..zdecydowaliśmy,że ślub sobie wezmiemy tak za 2 latka jak dzidzia będzie miała juz z roczek i nie bedziemy się bali jej zostawic..
ale może też jeszcze póki dzidzia jest w brzuszku pomyślimy tak o cywilnym..jeszcze raz gratuluję tym co już się zdecydowały
:-)