reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Nie mam innego wyjscia tylko sie trzymać pocieszammnie tylko ta myśl ze warto przez to wszytsko przechodzic dla tych malusieńkich kochanych stópeczek.

reklama
My chyba tez na razie cywilny wezmiemy .....

koscielny moze za rok ale mojemu M najbardziej odpowiada czerwiec bo wtedy maja wolne tylko chyba to za szybkom dzidzia 4/5 miesiacy... nie wiem kto by sie nia zajal podczas slubu i samo zalatwianie tez czas pochlania a jak sie juz urodzi to raczej tego czasu duzo nie bedzie... wiec moze za 2 lata... sama juz nie wiem jaks niezdecydowana jestem

Współczuję Ci Patitka tych wymiotów..ja juz od 5ciu dni narazie sie lepiej czuje, a wczesniej to codziennie wymiotowałam rano ze dwa razy a pozniej cały dzien mnie mdliło ale sie ciesze,że narazie już mi lepiej i nabieram apetytu:)pozdrawiam wszystkie mamuśki :-)

Anisen napisałabym Ci żebyś wysłała i zadzwoniła, że wysłałaś, ale już parę kobitek mnie wyprzedziło z pomysłem :-):-)
Ja też się szykuję na cywilny i znalazłam sobie coś takiego więc może i Tobie by się też spodobała :)

VILA - TIUL - BIAŁA -TIUL- SATYNA- HAFTY-L (684992026) - Aukcje internetowe Allegro

mają różne rozmiary i fajna na brzuszek :-)

Dziewczynki ja też dzisiaj chodziłam po domu i chyba 5h sprzątałam 3 rzeczy :( :-p i zaraz mykam robić naleśniki, bo obiecałam A :-) a tak mi się nie chce stać w tej kuchni, bo znów będę podjadała, jadła, żarła itp. haha:-):-)

Losek ja też mam dylemat kiedy kościelny... ale chyba dopiero za 2 lata, myślę, że dzidzia za mała będzie na takie imprezy, a jak będzie miała 1,5 roku to zawsze lepiej :) a chciałabym żeby też była :-)

reklama
Widzę ,że co niektóre mamuśki szykują się do zamążpójścia..gratuluje:] my z moim mieliśmy juz zaplanowane,że ślub bierzemy w przyszłym roku (bo jesteśmy razem już 6 lat)..ale nas dzidzia zaskoczyła..także narazie kościelny i huczne wesele odpada..zdecydowaliśmy,że ślub sobie wezmiemy tak za 2 latka jak dzidzia będzie miała juz z roczek i nie bedziemy się bali jej zostawic..:)ale może też jeszcze póki dzidzia jest w brzuszku pomyślimy tak o cywilnym..jeszcze raz gratuluję tym co już się zdecydowały:):-)

Do góry