Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w moczu nabłonki płaskie liczne, leukocyty 3-5, duże liczne bakterie, duże liczne pasma śluzu i bardzo liczne szczwiany wapnia...
o co cho??![]()
Ja jak mam "lepszą noc" to co godzinę
A ja muszę się pochwalić, że dzisiaj była 1 noc, kiedy półpasiec nie dał o sobie znać i nie czułam bólu krostek
Odpoczywaj Kochana!!!!:-Witajcie Kochane
Dopiero teraz udało mi sie do Was zajrzeć
Wczoraj wieczorem mialam takie bóle podbrzysza.....wzięlam No spę i sie polozylam....niestety rano znowu to samo...wiec dzis znowu No spa i lezenie....narazie przeszlo ale sie denerwuję
Na ostatniej wizycie ginka mówila mi ze mam za bardzo rozpulchnioną szyjkę jak na ten okres ciązy.......
Mam nadzieje ze szczesliwie donosze do konca a przynajmniej do bezpiecznego terminu!!!!!
Ilonka witaj w klubie chodzę jak naćpana ostatnio ktoś coś do mnie mówi to łapie z opóźnieniem...Jezu jestem w innym świecie ostatnio... łeb ciężki, skupic się nie mogę... w ogóle najszczęśliwsza bym była jakbym nie musiała z łóżka wychodzić....![]()
może ta pogoda też tak na nas działa?

przyszła moherówa i mi pi.erdoli jakies brednie! qurwa qurwa qurwa!!!!

Cześć dziewuszki!
Ja już po śniadanku, prysznicu i chyba na jakiś spacer się muszę zebrać bo pogoda fajna.
Śpię dokładnie jak Wy tzn siku biegam z 4-5 razy w ciągu nocy, w żadnej pozycji mi niewygodnie i obkładam się poduchami z każdej możliwej strony, co na dłuższą metę guzik daje.
Właśnie się wkurzyłam maksymalnie, bo znowu nam wodę wyłączyli (już drugi raz w tym tygodniu, bez żadnej zapowiedzi) Oczywiście jak zwykle w takich sytuacjach w czajniku nie zostało ani kropli, więc idę gotować mineralną na herbatę (dobrze że ta się akurat nie skończyła), a później się przejdę to może się dowiem co się dzieje i jak długo jeszcze planują takie numery nam robić![]()