rechot1sb
Tomaszoland
he he he świzdu gwizdu poszły w piz...duNo i sie wszystkie wyniosly z BB:-eek:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
he he he świzdu gwizdu poszły w piz...duNo i sie wszystkie wyniosly z BB:-eek:
Dziewczyny a co ze sniezynkami ktore nas odwiedzaja tak nie za zadko ale tez nie za czesto wiecie niektore jeszcze pracuja i nie siedza na bb tak jak bbeholicy , moze jakos trzeba by bylo na priva cus wyslac jak myslicie - nie mysle tu o Pysi czy Najeli bo one sa codziennie napewno zaraz dotra ale np Mamina .Jak myslicie ?Izunio imie zawsze mozna dodac:-):-)
Dziewczyny a co ze sniezynkami ktore nas odwiedzaja tak nie za zadko ale tez nie za czesto wiecie niektore jeszcze pracuja i nie siedza na bb tak jak bbeholicy , moze jakos trzeba by bylo na priva cus wyslac jak myslicie - nie mysle tu o Pysi czy Najeli bo one sa codziennie napewno zaraz dotra ale np Mamina .Jak myslicie ?
Takie teraz jesteśmy biedne i opuszczone:-( Ja to się chyba zamknę w sobie z tego wszystkiego a potem to mnie otwieraczem do konserw będziecie musiały potraktować!a czemu ja nie mogę się lognąć?
nie chcecie mnie![]()