L
Losek
Gość

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-)
Moja dzidzia ma juz 6cm, serduszko bije 162/min, ma raczki, nozki, glowke,oczka, kosc nosowa, usta i chyba ......... peniska.....
Po pierwsze: gratulacje bardzo się ciesze że wszystko ok a jaka dzidzia duża :-)Hej Dziewczynki
A moze chcecie zebym przeszla do styczniowek? Bo taka stara wiekiem ciazowym jestem tu :-( ...buuu
Ja idę dzisiaj na 21:30 i mam nadzieję, że nie padnę w poczekalni, ani u gin, bo wczoraj zasnę:-)łam koło 22...
Hehe, a jeszcze go koledzy z pracy straszą, bo ten miał po wyrwaniu zęba to, a tamten tamtono masakra
a ja mu mówię, bo wy faceci to mięczaki jesteście ja miałam zęba wyrwanego i nic mi nie było
a on to Ty masz zęba wyrwanego???
ale się uśmiałam
Wiesz my mamy eskorta 3dzwiowego i nim jeździ Mężuś, bo to auto jest już na wykończeniu i ja nie mam nerwów nim jeździć, a ja mam astrę kombi i super mi się nią jeździ:-) ale mieliśmy plany by na jesień kupić citroena C2 dla mnie, bo mi się podoba, a Mężuś odziedziczyłby astrę:-) ale teraz to już sama nie wiem, bo dostaliśmy domek w spadku, ale on jest cały do wyremontowania i wolałabym w niego kasę wkładać:-)
Właśnie się dowiedziałam, że moja przyjaciółka urodziła Kubusia. Skubaniutki ma 4060g i 61 cm. Kawał chłopa![]()
Ja cywilny bralam ja bylam z Nicola w 9 mies , a teraz koscielny bierzemy 14 sierpnia 2010 roku...