reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek główny

:tak: bede troche poszkodowana bo pewnie o wszystkim bede sie pierwsza dowiadywala :-p i nie bedzie mi mial kto napisac czy to juz sa skurcze porodowe czy jeszcze nie jak sie zacznie ... :-D:-D hihihi

reklama
Kochana teraz to jest spora różnica w rozwoju Maluszków, ale uwierz mi że po 36 tc ciąża jest uważana za donoszoną, i wcale nie jest powiedziane że urodzisz pierwsza :-p Poza tym to jest tu sporo Śnieżynek które zostaną Mamusiami po raz kolejny. Nie bój żaby.
Ale skoro koniecznie chcesz od nas pójść ...

Witam Dziewczyny!

Ja nadal byczę się w łóżku :-pale pora wstac tez na jakies sniadanko ;-)

Losek wiek ciazy najbardziej prawdopodobny widac na npierwszym USG bo z kazda kolejna wizyte mozesz poznawac inny termin, ja tak mialam w pierwszej ciazy. A zalezy to wszystko od wielkosci dziecka. a przeciez kazdy rosnie inaczej. I mozliwe, ze Twoj maluszek jest styczniowy, ale mozliwe tez ze jest lutowy tylko na tym etapie jest wiekszy :tak:i ja stawialabym na ta druga opcje ;-)

Aga Ty juz sprzatasz? :szok:skad Ty masz na to sily i ochote:confused: bo ja juz od kilka nid mam takiego mega lenia ze az wstyd :sorry2:a w sumie musialabym umyc okna w pokoju Oliwii ale tak mi sie nei chce :sorry2:

A co do jazdy samochodem to ja musze jezdzic w roku szkolnym codziennie dosc sporo, a w weekendy jezdze jeszcze na uczelnie. A teraz mam wolne i az mi dziwnie ze dziennie nei smigam moim fordzikiem :-( ale jak gdzies jedziemy to i tak zawsze sie klocimy kto ma jechac bo oboje z G to uwielbiamy :tak::-D

Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-)

Moja dzidzia ma juz 6cm, serduszko bije 162/min, ma raczki, nozki, glowke,oczka, kosc nosowa, usta i chyba ......... peniska.....
Hej Dziewczynki
A moze chcecie zebym przeszla do styczniowek? Bo taka stara wiekiem ciazowym jestem tu :-( ...buuu
Po pierwsze: gratulacje bardzo się ciesze że wszystko ok a jaka dzidzia duża :-)
Po drugie: jak to przeczytałam to nie mogę się już doczekać kiedy zobaczę moją kruszynkę jak ostatnio ją widziałam to miała 2cm a teraz na wizycie to może być już taka duża jak twoja bo to będzie już 13 tydzień :tak:
Po trzecie: a co tak Ci niedobrze z nami że chcesz uciekać :no2:

Ja idę dzisiaj na 21:30 i mam nadzieję, że nie padnę w poczekalni, ani u gin, bo wczoraj zasnę:-)łam koło 22:-D...

trzymamy kciuki za wizytę i nie uśniesz ;-)będziesz tylko z niecierpliwością czekała kiedy kruszynkę zobaczyć ale już po wizycie to rzeczywiście może być mały problem z dowiezieniem Cię do domciu bo jak tylko wejdziesz do samochodu to lulu :-)

Hehe, a jeszcze go koledzy z pracy straszą, bo ten miał po wyrwaniu zęba to, a tamten tamto:confused: no masakra:baffled: a ja mu mówię, bo wy faceci to mięczaki jesteście ja miałam zęba wyrwanego i nic mi nie było:tak: a on to Ty masz zęba wyrwanego???:confused: ale się uśmiałam:-p

Wiesz my mamy eskorta 3dzwiowego i nim jeździ Mężuś, bo to auto jest już na wykończeniu i ja nie mam nerwów nim jeździć, a ja mam astrę kombi i super mi się nią jeździ:-) ale mieliśmy plany by na jesień kupić citroena C2 dla mnie, bo mi się podoba, a Mężuś odziedziczyłby astrę:-) ale teraz to już sama nie wiem, bo dostaliśmy domek w spadku, ale on jest cały do wyremontowania i wolałabym w niego kasę wkładać:-)

faceci tak mają że więcej panikują niż to wszystkiego jest warte a najmniejsza ranka to prawie śmiertelna jest, och a jak gardełko boli to już koniec świata :-D takie twardziele z nich

a co do domku to świetnie gratuluję lepiej urza dzić sobie go terzaz a samocjodzik zawsze jeszcze zdażycie kupić, a pomysl sobie jak fajowo będzie jak za rok z dzidzią w ogródeczku będziesz siedzieć i wcale nigdzie nie będzie chcało Wam się jeździć

Właśnie się dowiedziałam, że moja przyjaciółka urodziła Kubusia. Skubaniutki ma 4060g i 61 cm. Kawał chłopa :-D

gratulacje dla kolezanki i rośnij duży Kubusiu :-)

Dziewczyny a ja własnie zaczełam dzisiaj 12 Tydzień, także koniec pierwszego trymestru zbliża sie wielkimi krokami i jak na razie wszystko jest ok :) ale brzucha nic nie widać dzisiaj do pracy ubrałam taką dość dopasowaną kamizelkę i mój mąż powiedział że w życiu by sie nie domyślił że ja w ciąży jestem no chyba że po tym że pięknieję z dnia na dzień :) (ale mi komplement strzelił :-D) zreszta on cały czas trzyma się wersji że to będzie chłopak bo gdzieś usłyszała że jak dziewczynka to urodę mamy zabiera a ja ponoć bardzo ładnie teraz wyglądam ;-)

A ja chciałam poprawić Wam i sobie humor :-D

Jasio idzie z mamą do sklepu. Przed sklepem widzi pijaka z krzywymi nogami. Głośno mówi do mamy:
- Mamo, ale ten pan ma krzywe nogi!
- Jasiu, ale tak nie wolno! Możesz tego pana obrazić!
Następnego dnia Jasio znowu idzie z mamą do sklepu, widzi tego samego faceta z krzywymi nogami i głośno mówi:
- Ale ten pan ma krzywe nogi!
Wtedy mama straciła już cierpliwość i mówi do Jasia:
- Jasiu, ile mam ci powtarzać że tak nie wolno! Za karę będziesz siedzieć w domu i nie wyjdziesz dopóki nie przeczytasz Szekspira.
Po trzech miesiącach Jasio znowu idzie z mamą do sklepu i widząc faceta z krywymi nogami mówi:
- Cóż to za moda nastała w tych czasach, żeby jaja swe nosić w nawiasach...

Przychodzi Murzyn do lekarza i prosi go, aby ten jakimś sposobem zmienił go w roślinę, a on w zamian bardzo dużo mu zapłaci. Lekarz zgodził się i już następnego dnia zawołał do siebie Murzynka. Kazał mu stanąć pod ścianą i rozebrać sie do naga. Murzyn tak też zrobił. Nagle lekarz obciął mu ptaszka. Na to murzynek:
- Panie no cholercia... no cóż pan zrobił?!
A lekarz na to:
- Czarny bez!

Rozmawia dwóch kolegów:
- Co robiłeś w wakacje w tym roku?
- Byłem z żoną dziećmi i teściową nad morzem.
- A po co teściową brałeś?
- Żeby się do piachu przyzwyczajała.

Idzie sobie mały krecik przez las i cały czas radośnie wyśpiewuje:
- La, la, la, ja jestem bogiem, ja jestem bogiem, la, la, la.
Po jakimś czasie spotyka lisicę.
- Kreciku, a co ty tak wyśpiewujesz, toć ty jesteś krecikiem a nie bogiem - dziwi się lisica.
- Jestem, jestem bogiem, zaraz ci to udowodnię - stwierdza krecik i opuszcza spodnie.
- Ooo mój boże! - mówi lisica.

Hej dziewczyny ładny dzionek ja zaraz jadę do mojego małego diabełka. Stęskniłam się za nia strasznie przez tetrzy dni. Tylko jak w pksie ten upał wytrzymać ehhh dam rade to juz druga pksowa ciąża.

Shingle niezłe te dowcipy poprawiaja nastrój.

reklama
Do góry