reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek główny

Jak nie będzie żadnej obsuwy to powinien Lekarz spraawdzić co trzeba. Ja się zapisałam na 30lipca. To będzie mój 12t 2d :-) Jeszcze tyyyle czasu...

reklama
Ja w 14 też mam miec u swojego lekarza genetyczne na normalnej wizycie comiesięcznej, ale mu nie powiem ze byłam na 3D :p a jak bede na tym 3D to zapisze się od razu na 11 września bo tam dosyć ciężko z miejscami wtedy bede w 20 tygodniu i mam nadzieje ze juz poznam płeć :p

dziwczyny ale ja jestem paskudna :-( własnie wróciłam z obiadku i niestety skusiłam sie na frytki... co prawda zjadłam je pierwszy raz odkąd wiem że kruszynka w drodze ale jest mi i tak potwornie głupio, ale smakowała świetnie;-)

A ja mam wizyte jutro a wlasnie zaczelam 11 tydzien. Przypuszczam, ze bedzie mi kazal przyjsc na USG genetyczne gdzies za 2 lub 3 tygodnie. I bardzo sie obawiam tego USG, ja wogole w tej ciazy caly czas sie jakos podswiadomie martwie o mojego Bąbelka :-( nie wiem czemu... jakoś w pierwszej ciązy podchodziłam do wszystkiego spokojniej i z większym dystansem, a teraz....ehhh...

Julisia ja tez pytam-a co zlego w frytkach:confused: owszem jest to niezdrowy fast food a nie swieze zdrowe warzywko, ale nie mozesz dac sie zwariowac na punkcie zdrowego odzywiania. Jak masz ochote na frytki, hamburgera czy pizze to zjedz sobie bez wyrzutow i ciesz sie, ze trafilas w zachcianke ;-):-)

reklama
Właśnie - a dlaczego nie frytki ? Ja już parę razy "musiałam" zjeść frytki :-p Wszystko w granicach rozsądku. No może bez używek :-p

Luczynka pozytywne nastawienie przede wszystkim. Nic się nie denerwuj tylko się ciesz że będziesz podglądała Bąbelka :-) A kciuki zaczynam zaciskać za jutrzejszą wizytę :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry