• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek główny

Jak nie będzie żadnej obsuwy to powinien Lekarz spraawdzić co trzeba. Ja się zapisałam na 30lipca. To będzie mój 12t 2d :-) Jeszcze tyyyle czasu...

reklama
Ja w 14 też mam miec u swojego lekarza genetyczne na normalnej wizycie comiesięcznej, ale mu nie powiem ze byłam na 3D :p a jak bede na tym 3D to zapisze się od razu na 11 września bo tam dosyć ciężko z miejscami wtedy bede w 20 tygodniu i mam nadzieje ze juz poznam płeć :p

dziwczyny ale ja jestem paskudna :-( własnie wróciłam z obiadku i niestety skusiłam sie na frytki... co prawda zjadłam je pierwszy raz odkąd wiem że kruszynka w drodze ale jest mi i tak potwornie głupio, ale smakowała świetnie;-)

A ja mam wizyte jutro a wlasnie zaczelam 11 tydzien. Przypuszczam, ze bedzie mi kazal przyjsc na USG genetyczne gdzies za 2 lub 3 tygodnie. I bardzo sie obawiam tego USG, ja wogole w tej ciazy caly czas sie jakos podswiadomie martwie o mojego Bąbelka :-( nie wiem czemu... jakoś w pierwszej ciązy podchodziłam do wszystkiego spokojniej i z większym dystansem, a teraz....ehhh...

Julisia ja tez pytam-a co zlego w frytkach:confused: owszem jest to niezdrowy fast food a nie swieze zdrowe warzywko, ale nie mozesz dac sie zwariowac na punkcie zdrowego odzywiania. Jak masz ochote na frytki, hamburgera czy pizze to zjedz sobie bez wyrzutow i ciesz sie, ze trafilas w zachcianke ;-):-)

reklama
Właśnie - a dlaczego nie frytki ? Ja już parę razy "musiałam" zjeść frytki :-p Wszystko w granicach rozsądku. No może bez używek :-p

Luczynka pozytywne nastawienie przede wszystkim. Nic się nie denerwuj tylko się ciesz że będziesz podglądała Bąbelka :-) A kciuki zaczynam zaciskać za jutrzejszą wizytę :tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry