Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

udzielajcie sie duzo, chcemy was poznać,kurde ostatnio widze gorąco tu bylo

czekam na fotografa, ma mi zdjęcia slubne przynieść

i nie moge sie doczekać aż je zobaczę

witajcie laseczki;-);-)hmmm musiałam nadrobić zaległości, bo czesto nie wyrabiam na dwoch forach:-) witam nowe dziewczynyudzielajcie sie duzo, chcemy was poznać,kurde ostatnio widze gorąco tu bylo
![]()
witajcie laseczki;-);-)hmmm musiałam nadrobić zaległości, bo czesto nie wyrabiam na dwoch forach:-) witam nowe dziewczynyudzielajcie sie duzo, chcemy was poznać,kurde ostatnio widze gorąco tu bylo
![]()

) czuwa;-);-);-)witajcie laseczki;-);-)hmmm musiałam nadrobić zaległości, bo czesto nie wyrabiam na dwoch forach:-) witam nowe dziewczynyudzielajcie sie duzo, chcemy was poznać,kurde ostatnio widze gorąco tu bylo
![]()
Tygrynko, jak już będziesz miała fotki, to wrzuć parę :-)
Chętnie obejrzymy :-)
A swoją drogą to Świeże Śnieżynki, też by chętnie poznały Starą Gwardię,
ale chyba się większość przeniosła na zamknięty i niestety nie mamy na to szansy :-(
A to moj typ, jak narazie ale wszystko moze sie zmienic:-)Aninaka ladne te twoje wozieA to moj typ, jak narazie ale wszystko moze sie zmienic:-)
Brevi OVO 3 in 1 Kombikinderwagen Hartschale braun, Farbe 340 bei Kinderwagen.com