• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek główny

możliwe że nie będzie się nam chciało do końca ciąży, bo potem to się będzie musiało chcieć:eek::-D
Dobre, dobre:-D:-D sie usmialam:-D:-D
A co do fety - to czytalam tutaj na forum ale niestety niewiem w jakim miejscu:zawstydzona/y:dokladnie.
Co do tych dat to tak roznie jest. ja tez wiem i to dokladnie kiedy "wyprodukowalismy" (jak to mowi moj syn) naszy malenka. Czytalam gdzies w necie, ze robi sie tak tez : od dnia ostatniej @ dodaje sie 7 dni i odejmuje 3 mce. i wychodzi data rozwiazania:-) Kilka dziewczyn potwierdzilo zdodnosc zagadnienia:-):tak:

reklama
Ha, za to ja jestem dzielna! Wczoraj i przedwczoraj trochę popisałam i dzisiaj też jeden tekścik skończyłam. Dumna z siebie jestem, ale na forum mam maaaaasę zaległości i chyba sobie daruję nadrabianie. :dry: Ktoś chce trochę mojej pracowitości, to mogę podesłać, zwłaszcza wszystkim przyszłym paniom magister :tak:
An

To ja poproszę, bo już nie wiem, jak się tłumaczyć mojej pani promotor...
Najgorsza częśc za mną, teraz tylko małe rozdzialiki i powinno być ok... Ale JAK MI SIĘ NIE CHCE!!!:baffled::oo::oo::oo::oo::oo:

Dobre, dobre:-D:-D sie usmialam:-D:-D
A co do fety - to czytalam tutaj na forum ale niestety niewiem w jakim miejscu:zawstydzona/y:dokladnie.
Co do tych dat to tak roznie jest. ja tez wiem i to dokladnie kiedy "wyprodukowalismy" (jak to mowi moj syn) naszy malenka. Czytalam gdzies w necie, ze robi sie tak tez : od dnia ostatniej @ dodaje sie 7 dni i odejmuje 3 mce. i wychodzi data rozwiazania:-) Kilka dziewczyn potwierdzilo zdodnosc zagadnienia:-):tak:
Moja znajoma urodziła dokładnie w dniu terminu (wyliczonego właśnie tym sposobem) a położna patrzy na dziecko i mówi: o ciąża przenoszona:-). Może to jest tak, że nie każda ciąża musi mieć prawidłowo te 40 tygodni. Przecież każdy z nas jest inny. Jedno dziecko potrzebuje 42 drugie 38 tygodni i jest ok. To wie tylko Matka Natura:-)

Ha, za to ja jestem dzielna! Wczoraj i przedwczoraj trochę popisałam i dzisiaj też jeden tekścik skończyłam. Dumna z siebie jestem, ale na forum mam maaaaasę zaległości i chyba sobie daruję nadrabianie. :dry: Ktoś chce trochę mojej pracowitości, to mogę podesłać, zwłaszcza wszystkim przyszłym paniom magister :tak:
An

no pięknie pięknie!! a co pisałaś?? a pracowitość podsyłaj, ja poproszę wersję hurtową!!!

o super...ja się nie wybieram, pisz jak tam jeste...albo nie zreobimy dział szkoła rodzenia i bedziesz nam streszczać i nas szkolić multimedialnie
kto pojedzie ze mną lub za mnie????????????/

bardzo dobry pomysł!!!!:tak:
a na zakupy ja bym chciała z Tobą, ja wybierz mnie!!

od dnia ostatniej @ dodaje sie 7 dni i odejmuje 3 mce. i wychodzi data rozwiazania:-)

eeee jak mi głupizna przejdzie usiądę i się zastanowię i napiszę na karteczce to policzę:eek::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry