reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Patitka w takim razie za Ciebie również trzymam kciuki :-D Fasolkę na pewno będzie bardzo dobrze widać :tak:Odezwij się po wizycie.

reklama
Dziewczynki wrzuciłam zdjęcie Naszego człowieczka i krótką notkę o wizycie.

Powiem Wam że tym razem Pan dorktor trafil mi się przemiły, sprawdził badania założył książeczkę ciąży poopowiadał co dalej i pokazał człowieczka. Który ma 2 cm, machatyciunią łapką i w ogóle jest totalnie wzruszający - chyba pierwszy raz mnie tak ruszyło... normalnie wyszłam i się poryczałam... Cudnie jest....:-)

:) i o to chodzi :-D

ja poszlam po to tamdum verde, kupiłam jeszcze herbatę z lipy i Pani mi w aptece dorzuciła centrum dla kobiet w ciązy gratis :). Temperatura jest fantastyczna.
Wiem, ze ledwo da sie wyjść, ale w końcu lato!!!

ja biorę Centrum Materna od początku. lekarz powiedział ze byłam (z naciskiem na byłam) dosyć szczupła i obawia się czy nie będę miała anemii albo niedoboru jakiś witamin.

ja dzis znów umieram z gorąca. wczoraj projektowałam sobie zaproszenia na ślub cywilny. jutro jede kupic papier do wydrukowania, specjalny i drukujemy a potem rozsyłamy.
a dziewczyny penie nie wiecie jaki jest ból z kupieniem ładnej sukienki, ja juz wiem, wszystko co na mnie pasuje to worek , mój sie smieje ze nie bedzie ślubu bo nie bede miała w czym isc :((

Kochane moje Śnieżynki ja jadę do szpitala, bo od wczoraj co zjem to zwracam i lekarz boi się, że przy takiej pogodzie się odwodnię no i chce mi dać kroplówkę:baffled: no cóż jak trzeba to trzeba...odezwę się jak mnie wypuszczą, bo nie wiem ile będą mnie tam trzymać, albo postaram się napisać eska do którejś z Was, żebyście wiedziały co i jak:tak: buziaczki i udanego weekendu:-D

Kochane moje Śnieżynki ja jadę do szpitala, bo od wczoraj co zjem to zwracam i lekarz boi się, że przy takiej pogodzie się odwodnię no i chce mi dać kroplówkę:baffled: no cóż jak trzeba to trzeba...odezwę się jak mnie wypuszczą, bo nie wiem ile będą mnie tam trzymać, albo postaram się napisać eska do którejś z Was, żebyście wiedziały co i jak:tak: buziaczki i udanego weekendu:-D

Mama Sówka - trzymaj się kochanieńka....

daga.p hehe ale fajnie że z dzidzią ok, a co do polipów może jednak się wchłoną same :-(

Losek - nospe możesz brać bez obaw, tyle że też z umiarem

PATITKA26 - trzymam kciuki za wizytę i czekamy na relacje :tak:

kejt82 super :tak: pomachaj ode mnie dzidzi

Anisen heheco do sukienki to ja o mały włos nie odwołałam ślubu kościelnego z jej powodu, szyłam suknię i tydzień przed ślubem okazało się że krawcowa spiep... totalnie i zostałam bez sukienki, szukałam nowej w tydzień czasu ale dałam radę może nie była tak idealna jak sobie wymarzyłam ale równie żliczne a ślub sie odbył

Mama Sówka:) - no cóż jak trzeba to trzeba :-( ale lepiej mieć pod kontrolą u lekarza niż się martwić to wszystko dla dobra maleństwa więc poleż chwilkę nabierz sił i wracaj :tak:

reklama
Mama Sówka trzymaj się i dawaj szybciutko znać, że wszystko ok.

ja dzis znów umieram z gorąca. wczoraj projektowałam sobie zaproszenia na ślub cywilny. jutro jede kupic papier do wydrukowania, specjalny i drukujemy a potem rozsyłamy.
a dziewczyny penie nie wiecie jaki jest ból z kupieniem ładnej sukienki, ja juz wiem, wszystko co na mnie pasuje to worek , mój sie smieje ze nie bedzie ślubu bo nie bede miała w czym isc :((

A kiedy masz ślub cywilny? Masz już termin? My planujemy na połowę października. A o sukience to nawet nie chce myśleć, nie wiem w co ja się zmieszcze, na dodatek jestem blada jak ściana - chętnie wyszłabym na słoneczko poleżeć ale chyba bym tam umarła :) A kościelny też bierzesz?

Ja dzisiaj mam masę sprzątania bo oczywiście wczoraj nic nie robiłam i zostawiłam wszystko na dzisiaj, a że mój M po 2 tygodniach przyjeżdża to jakieś porządki trzeba zrobić, kuchnia i łazienka już załatwiona - jeszcze cała reszta hehe. Ale męcze się strasznie szybko, co chwilę muszę robić odpoczynek.
A apetytu znów nie mam - jak przez kilka dni było dobrze i jadłam b dużo, to teraz znowu muszę jeść na siłę i co chwilę mam wrażenie że zaraz polecę do WC....
Oj... ale dam rade ;)
Uciekam dziewczynki wieszać pranie. PAPAPA Miłego Dnia!!!

Do góry